Spiseforstyrrelser

Henvisning

DUKH – Rådgivning på handicapområdet

Den Uvildige Konsulentordning på Handicapområdet (DUKH) tilbyder gratis og uvildig rådgivning til mennesker med handicap, herunder både fysiske og psykiske funktionsnedsættelser, sindslidelser og personlighedsforstyrrelser. De socialfaglige konsulenter i DUKH rådgiver mennesker med handicap, deres pårørende samt kontakt- og fagpersoner om spørgsmål i relation til retssikkerhed. Du kan både ringe og skrive, hvis du ønsker rådgivning […]

Læs mere
Henvisning

LMS – Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade

Rådgivning på telefon, mail, sms og chat om spiseforstyrrelser og selvskade – også for pårørende. Du kan også få personlig rådgivning ved at møde op eller bestille tid. Rådgivningen er gratis og anonym, og alle rådgivere har tavshedspligt.

Læs mere
Henvisning

Psykiatrifondens rådgivning

Psykiatrifonden formidler viden og skaber forståelse for psykiske problemer og sygdomme. Herudover tilbyder Psykiatrifonden anonym og gratis rådgivning til mennesker med psykiske problemer og sygdomme, og til pårørende. Du kan ringe, chatte eller skrive til brevkassen, og du kan finde gode råd og værktøjer til at få det bedre.

Læs mere
Henvisning

Landsforeningen SIND

SINDs formål er at forbedre forholdene inden for psykiatrien. De tilbyder bl.a. landsdækkende rådgivning, information og bisiddere.

Læs mere

Det er techgiganters svigt af børn og unge ikke