Støt Børns Vilkår

…når du gør en god handel på Odendo

Odendo er en online auktionsplatform og webshop, hvor du kan gøre en fantastisk handel på masser af spændende oplevelser, bolig og design produkter, og samtidig støtte Børns Vilkår.

Odendo har over 170.000 brugere og har i sin levetid indsamlet mere end 32 millioner kroner til velgørenhed og lokale foreninger i Danmark.

Odendos aktiviteter har sikret mere end 750.000 kr. til Børns Vilkårs arbejde, siden vi begyndte samarbejdet i november 2017.

Shop og støt

Udklip fra Odendo.dk

Sådan fungerer det

Børns Vilkår er et af de formål du kan støtte, når du handler på Odendo. Der er dagligt masser af auktioner indenfor bolig, design og oplevelser, hvor du kan støtte Børns Vilkår med 5% af salgsprisen.

De virksomheder, som sælger deres varer via Odendo, donerer en procentdel af hvert salg til et godt formål – og du kan som køber bestemme, hvilket formål dit køb skal berige.

Har du en virksomhed, som vil prøve at sælge varer gennem Odendo og samtidig støtte velgørenhed, så klik på knappen herunder.

Tjarry

…når det nyeste skud på Odendo-stammen.

Besøg den nye platform. I september 2021 støtter du Børns Vilkår, når du handler på tjarry.

Du støtter altid velgørende organisationer med 5%, når du handler møbler, interiør, velvære og meget mere på tjarry.dk. Som en del af Odendo-familien sender tjarry.dk nemlig 5% af dine køb videre til et velgørende formål. Det velgørende formål, som støttes gennem tjarry, udskiftes løbende.

Opfordring til at downloade Odendo-appen
Ikon for Google Play
Ikon for App Store

Det er techgiganters svigt af børn og unge ikke