Seneste nyt fra Børns Vilkår

 • 20-07-2016

  Pokémon Go er hurtigt blevet et populært spil, både for voksne og børn. Derfor er det vigtigt, at børn hjælpes til at håndtere spillet muligheder og udfordringer bedst muligt. Tal derfor med dit barn om hvilke risici, der kan være i forbindelse med at spille spillet. 

 • 11-07-2016

  Over de seneste to år har BørneTelefonen oplevet en fordobling i antallet af børn og unge, der ringer om seksuelle krænkelser på nettet. De mange samtaler viser, at der er brug for mere oplysning om fænomenet og bedre hjælp til børnene, når skaden er sket. 

 • 04-07-2016

  Maksimal indflydelse i EU er vejen frem på, når vi skal beskytte børn mod seksuelle overgreb.  Af Rasmus Kjeldahl, direktør i Børns Vilkår, og Jonas Keiding Lindholm, generalsekretær i Red Barnet. 

 • 04-07-2016

  Alle børn og unge kan fortsat ringe trygt og gratis til BørneTelefonen hos Børns Vilkår. Det er takket være TDC Group, der har fornyet aftalen med Børns Vilkår om at levere gratis telefoni og teknologisk bistand til BørneTelefonen.

 • 23-06-2016

  Sommeren er over os, og det betyder familiehygge og udflugter. Men hvordan får I den beste sommerferie sammen?

 • 20-06-2016

  Alt for mange børn i Danmark har mobning tæt inde på livet. Det er skadeligt for børnene, og der er brug for en styrket indsats for at komme mobningen til livs. Derfor går landets tre førende organisationer inden for anti-mobning nu sammen i en helt ny alliance for at stoppe mobning af børn i Danmark.

 • 17-06-2016

  Børn, der skal til børnesamtale i Statsforvaltningen, kan føle sig klemt mellem deres forældre og utrygge over at skulle møde systemet. Børnene er indkaldt, fordi deres forældre har en sag om bopæl, samvær eller forældremyndighed efter skilsmissen. Det er vores erfaring, at de ofte er bekymrede for at komme til at såre den ene eller begge forældre, og kan have svært ved at skulle i Statsforvaltningen og fortælle, hvad de ønsker.

 • 14-06-2016

  Seks ud af ti børn mener, at skoledagene er for lange, viser tal Gallup har lavet for Børns Vilkår. De lange dage medfører ifølge børnene træthed, dårlig koncentration – og hvis man bliver holdt uden for, er det ekstra slemt, lyder det fra børnene.

 • 06-06-2016

  Sammen med Red Barnet, Børns Vilkår og Børnerådet og med Mary Fonden som faglig sparringspartner har minister for børn, undervisning og ligestilling Ellen Trane Nørby taget initiativ til at udarbejde en national aktionsplan, der skal indeholde anbefalinger til at forebygge og bekæmpe mobning.

 • 06-06-2016

  For mange skilsmisseforældre er ferie lig med bekymringer og konflikt mellem ekspartnere – og det kan gå ud over børnene, er erfaringen fra ForældreTelefonen hos Børns Vilkår.

Sider