Sammen stopper vi svigt

Hver dag er der børn i Danmark, der har ondt i hjertet, fordi de bliver svigtet, slået eller misbrugt af de mennesker, som de elsker mest.

Hver dag er der børn, der kontakter BørneTelefonen, fordi de i årevis har gået rundt alene – uden at fortælle nogen, at mor og far drikker, at de bliver mobbet i skolen, og at de skærer i sig selv, fordi de ikke kan holde det ud.

Men hver dag oplever vi også, hvordan én samtale på BørneTelefonen kan være nok til at give børnene viljestyrke og mod til at ændre hele deres liv.

Støt os

Bliv sponsor

Som virksomhed kan I være med til at skabe en positiv forandring for alle børn i Danmark og vise omverden, at I tager et vigtigt samfundsansvar.

Læs mere

For institutioner

Med jeres hjælp kan vi nå ud til endnu flere børn og unge og give dem den hjælp, støtte og omsorg, de står og har behov for.

Læs mere

Flere måder at støtte på

Lige nu mangler vi midler til at kunne løfte det stigende behov for hjælp, som vi oplever der er, når børn og unge fra hele landet rækker hånden ud og beder om hjælp på BørneTelefonen.

Du kan hjælpe på rigtig mange måder: Ved at starte din egen indsamling eller være med i vores landsdækkende. Ved at bage en kage, købe ting på auktion eller sælge lodsedler. Få et overblik over mulighederne nedenfor.

støt, Støt

Bag for en Sag

Har du adgang til et køkken, og vil du gøre en forskel for børn i Danmark?

Vær med til Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen.
Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

Læs mere om Bag for en Sag

Julekalender 2019 Børns Vilkår

Børns Vilkår julekalender 2019

Nu lanceres den populære julekalender fra Børns Vilkår, som sælges af skoleklasser og foreninger i hele Danmark.

Salgsperioden er 1. oktober til 31. december 2019 og kalenderen er en oplagt mulighed for skoleklasser og foreninger til at tjene penge til kommende aktiviteter.

Læs mere om julekanderen

støt, Støt

Odendo

Odendo er en online auktionsplatform, hvor du kan sælge produkter og services eller gøre en fantastisk handel på masser af spændende auktioner, og samtidig støtte gode formål.

Auktionerne på Odendo består af produkter, der sælges af virksomheder, som donerer dele af eller hele overskuddet til gode formål.

Læs mere om Odendo

 

støt, Støt

BetterNow

BetterNow er en digital platform for egenindsamlinger, hvor du som privatperson, virksomhed mm. kan oprette en online indsamling til bl.a. Børns Vilkår og dele den med dit netværk; familie, venner, kollegaer etc.

Det er meget let at lave en indsamling gennem BetterNow, og pengene bliver automatisk overført til den velgørende organisation, som du vælger.

Læs mere om BetterNow

støt, Støt

Giv en testamentarisk gave

Giv en gave til næste generation – betænk Børns Vilkår i dit testamente.

En testamentarisk gave til Børns Vilkår vil betyde, at du er med til at hjælpe børn langt ud i fremtiden. Vi tager os af arveafgiften, hvilket gør, at dine arvinger bliver fritaget og dermed får mere ud af deres del af arven.

Læs mere om testamente

støt, Støt

Børns Vilkårs landsindsamling

Vær med i Børns Vilkårs landsindsamling!

I år samlede mere end 7000 danskere i alle aldre ind til BørneTelefonen. Mere end 6 mio kroner blev det til – trods at indsamlingen faldt på en af årets koldeste dage.

Vil du være med søndag 24. marts 2019?

Læs mere om landsindsamlingen

Børns Vilkår indsamler midler via forskellige events, trykte annoncer, TV kampagner, digitale kampagner, erhvervssamarbejder, lotterier, fonde, landsdækkende husstandsindsamlinger samt fra private bidragydere og medlemmer. Vi følger ISOBROs indsamlingsetiske retningslinjer og har indsamlingstilladelse fra Indsamlingsnævnet.

Er du blevet ringet op?

Børns Vilkår ringer løbende ud for at fortælle om vores arbejde med at stoppe svigt af børn – og for at skabe opmærksomhed og opbakning. Er du i tvivl om, hvorvidt det er Børns Vilkår, der har kontaktet dig? Se hvilke numre vi ringer fra, eller kontakt os med dine spørgsmål.