Få fradrag for dit bidrag til Børns Vilkår

I 2024 er donationer op til 18.300 kr. fradragsberettigede. Når du støtter Børns Vilkår økonomisk, er det muligt at opnå ligningsmæssigt skattefradrag for donationen.

Børns Vilkår indberetter alle fradragsberettigede gaver fra privatpersoner til SKAT via CPR-nummer. Ønsker du fradrag, skal du derfor oplyse dette.

Bemærk dog, at et medlemskontingent ikke er fradragsberettiget.

Ønsker du fradrag kan du udfylde nedenstående formular og såfremt din støtte opfylder kriterierne for fradrag, indberetter vi oplysningerne til SKAT. Dine oplysninger sendes selvfølgelig via en sikker forbindelse.

OBS: Du behøver kun at give os dit cpr-nummer én gang. Herefter vil dine fremtidige donationer blive indberettet.

Læs mere om fradrag for donationer til velgørende organisationer på skat.dk (Ligningsloven §8 A).

Bemærk! Dine oplysninger sendes via en sikker forbindelse.

Alle enkeltdonationer gennem MobilePay er som udgangspunkt anonyme og bliver derfor ikke automatisk indberettet til SKAT.

Vi skal derfor have nogle yderligere oplysninger fra dig, hvis du er interesseret i at modtage det fradrag, som du er berettiget til.

Du skal først og fremmest udfylde formularen her, da vi skal bruge dit navn, telefonnummer og personnummer til indberetningen.

Herefter skal du finde donationen i din MobilePay-app under fanen ‘Aktiviteter’ og tage et screenshot af kvitteringen. Det er vigtigt, at transaktions-ID’et kommer med i dit screenshot – det får du frem ved at trykke på ‘Transaktionsoplysninger’.

Screenshottet sender du i en e-mail til medlem@bornsvilkar.dk med dit fulde navn eller som vedhæftet fil i formularen – så klarer vi indberetningen.

Tusind tak for din støtte!

Har du spørgsmål til vores medlemsservice?

Er du i tvivl om, hvorvidt det er Børns Vilkår, der har kontaktet dig?

Skriv til os

Eller ring på 35 55 55 59

Sammen stopper vi svigt

Børns Vilkår kæmper for, at intet barn i Danmark svigtes – hverken af barnets nærmeste voksne eller samfundet.

Læs mere