Bag for BørneTelefonen i hele oktober 2020

Vi bager i år for BørneTelefonen – i hele oktober 2020. Kom og vær med.

Vi samler ind for at sikre, at svigtede børn kan ringe anonymt til BørneTelefonen og få hurtig hjælp året rundt.

Tilmeld dig nu

Børn hjælper børn på BørneTelefonen

I hele oktober 2020 bager Danmarks mange børn og voksne for at sikre, at svigtede børn kan ringe til BørneTelefonen og få hurtig hjælp året rundt.

Vi håber, du vil bage med os og vise landets børn, at de fortjener at blive hørt.

For hver solgte kage eller bagværk er du med til at hjælpe svigtede børn med at tage det første skridt mod et bedre liv.

Oktober bliver en stor bagefest til fordel for BørneTelefonen

Sæt allerede nu kryds i kalenderen, for som noget helt nyt bager vi i år for BørneTelefonen i hele oktober.

Som deltager i årets Bag for BørneTelefonen er du med til at sikre, at svigtede børn kan få den nødvendige hjælp på BørneTelefonen, når de står alene og har allermest brug for hjælp.

Læs mere om BørneTelefonen

Se indholdet af den økologiske bageboks

Tilmeld jer Bag for BørneTelefonen og modtag en gratis bageboks inden oktober med bl.a. bageprodukter, opskrifter samt tips og tricks til hvordan I sælger jeres bagværk. Vi har en begrænsning på antal af bagebokse, så det er først-til-mølle-princippet.

Se bageboks

Materialer til jeres bagedag

Her finder I materialer til Bag for BørneTelefonen, som I frit kan downloade og printe.

Download plakater, opskrifter, mailsignatur og invitation. Kort sagt, alt du skal bruge for at være klar til at bage for BørneTelefonen.

Se materialer

Vil du vide mere om Bag for BørneTelefonen 2020?

FAQ og nyttige oplysninger

Få svar på dine spørgsmål om Bag for BørneTelefonen.

Få svar her

Har du spørgsmål: Kontakt os

Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at skrive til os på mail, eller ringe til os på tlf.: 3555 5552 på hverdage kl. 10-15.

 

Send os en mail

Vi har givet vores nye indsamlingsevent et nyt navn, nemlig Bag for BørneTelefonen. Med det nye navn håber vi, at det er klart og tydeligt for både børn og voksne, hvad man bager for. Vi bager igen, som I kender det fra tidligere, og lige så nemt og sjovt at deltage i som altid.

Bag for BørneTelefonen er et nyt indsamlingsevent, hvor vi samler ind, så børn, der er udsat for vold, overgreb og omsorgssvigt, hurtigt kan få den nødvendige hjælp på BørneTelefonen hver dag – året rundt. De penge, som I tjener på at sælge jeres bagværk, går nemlig til BørneTelefonens arbejde. Deltager I som skole eller daginstitution, kan I også bruge Bag for BørneTelefonen til at sætte fokus på nogle af de mange emner, børn hvert år ringer til BørneTelefonen om.

Bag for BørneTelefonen løber igennem hele oktober. Hvis kalenderen allerede er helt booket i oktober, er I meget velkomne til at holde arrangementet på et andet tidspunkt.

Kontakt os venligst, hvis I ikke afholder jeres arrangement i oktober på bagforbornetelefonen@bornsvilkar.dk.

Hos Børns Vilkår er vi meget opmærksomme på udvikling af Covid-19 og smittetrykket i Danmark. Vi følger løbende Sundhedsstyrelsens retningslinjer for dagtilbud, skoler og institutionerLæs mere 

Bagedag: Lad en enkelt person (fx. en voksen) være den som bager alle kagerne. Brug de medsendte muffinsforme. Fordel et vis antal kager til hvert barn, og lad dem pynte kagerne, gør det gerne udendørs og i små grupper. Pak alle kagerne individuelt i en pose, så barnet kan sælge sine egne kager til sine forældre/bedsteforældre.

Bagesalg: Afhold jeres bagesalg udenfor, hvis muligt. Når forældrene kommer og henter deres barn, kan I sammen med børnenes individuelt pakkede kager hænge en seddel ved, hvor I opfordrer til at donere et beløb til Bag for BørneTelefonen via MobilePay til 41331. Husk, at I skal oplyse jeres ID-nummer ved indbetalingen.

Hvis ikke dette er en mulighed, så sørg for god udluftning og mulighed for at kunne afspritte sine hænder i lokalet.

I kan også sælge jeres bagværk online fx. på skoleintra, SoMe eller de platforme I ellers gør brug af. Derefter kan forældre/bedsteforældre/naboer/venner/kollegaer afhente hos jer individuelt i stedet for at samle folk fysisk.

Bag for BørneTelefonen er et fleksibelt indsamlingsevent, så det er jer som bestemmer, hvordan I vil afholde jeres arrangement. Mange skoler og institutioner inviterer fx familie og bedsteforældre til at købe børnenes kager og bagværk eller afholder en dag, hvor der samtidig også er fokus på BørneTelefonens vigtige arbejde.

Corona-venligt bagesalg: Afhold jeres bagesalg udenfor, hvis muligt. Når forældrene kommer og henter deres barn, kan I sammen med børnenes individuelt pakkede kager hænge en seddel ved, hvor I opfordrer til at donere et beløb til Bag for BørneTelefonen via MobilePay til 41331. Husk, at I skal oplyse jeres ID-nummer ved indbetalingen.

Hvis ikke dette er en mulighed, så sørg for god udluftning og mulighed for at kunne afspritte sine hænder i lokalet.

I kan også sælge jeres bagværk online fx. på skoleintra, SoMe eller de platforme I ellers gør brug af. Derefter kan forældre/bedsteforældre/naboer/venner/kollegaer afhente hos jer individuelt i stedet for at samle folk fysisk.

Hvis I har brug for hjælp eller inspiration er I meget velkomne til at kontakte os, så vil vi hjælpe jer godt på vej.

Find materialer til jeres bagedag(e) her

Bag for BørneTelefonen er for alle Danmarks bageglade børn samt voksne (pædagoger og lærer) tilknyttet landets skoler, daginstitutioner, fritidsklubber og specialskoler.

Derudover er bageglade familier også en stor del af Bag for BørneTelefonen, da mange familier elsker at bage sammen som en fælles aktivitet i familien, som samtidig gerne vil støtte en god sag som BørneTelefonen.

Som noget nyt rækker vi også ud til erhvervslivet, som har en særinteresse i svigtede børn, BørneTelefonen og Børns Vilkår. I år har vi især fokus på de mange dygtige bagere, vi har rundt om i landet.

OBS: Vi har modtaget tusindvis af tilmeldinger til Bag for BørneTelefonen, hvilket vi er så glade for. Desværre betyder det, at vi ikke længere kan tilbyde dig en gratis økologisk bageboks, når du tilmelder dig. Vi håber, at du stadigvæk har lyst til at bage med os.

Hvis I tilmelder jer efter d. 23. september, så har vi desværre ikke længere mulighed for at sende de øvrige materialer ud til jer. I kan dog stadig selv finde og printe materialerne her.  

Se indholdet af årets økologiske bageboks her

I kan enten sætte pengene ind på Børns Vilkårs konto hos Arbejdernes Landsbank med konto- og registreringsnummer: 5301-0000268163, eller I kan overføre beløbet via MobilePay til 41331. Husk, at I skal oplyse jeres ID-nummer ved indbetalingen.

Hvis I har nogle spørgsmål, så skriv til bagforbornetelefonen@bornsvilkar.dk

Du finder dit ID-nummer i din tilmeldingsbekræftelse, som du har modtaget på din mail, da du tilmeldte dig Bag for BørneTelefonen. Hvis du ikke kan finde mailen, så skriv til os på bagforbornetelefonen@bornsvilkar.dk, så finder vi det til dig.