Her på siden har vi samlet svar på nogle af de spørgsmål, vi ofte støder på.
Du kan altid skrive til os på stopsvigt@bornsvilkar.dk. Vi sidder også klar til at hjælpe dig på tlf. 35 55 55 59 mandag – fredag kl. 10-15.

Spørgsmål om indsamlingen

Du må samle ind søndag den 26. marts 2023 fra kl. 10.00 – 18.00. Vi har kun tilladelse til at samle ind på denne dag og i dette tidsrum.

Ruterne har forskellig længde, men du kan forvente at bruge 2-3 timer på at gå en indsamlingsrute.

Du tilmelder dig på stopsvigt.dk, hvor du selv kan vælge en rute, der passer dig.

Du kan tilmelde dig og vælge en rute helt frem til mandag d. 20. marts 2023stopsvigt.dk.

Alle, der har lyst til at støtte Børns Vilkår, må samle ind. Børn under 11 år må kun samle ind sammen med en voksen. Børn og unge mellem 11 og 18 år må samle ind to og to.

Ja, det kan I sagtens. Det er ofte hyggeligt at gå sammen to og to. I kan gå sammen på den samme rute, eller I kan tilmelde jer hver sin rute og gå begge ruter sammen. Tilmelder I jer to ruter, får I en bøtte hver og kan samle mere ind.

Vi sender dig en indsamlingsbøtte, et rutekort og indsamlermaterialer med posten inden indsamlingen. De første indsamlingsbøtter sender vi af sted i januar og derefter med jævne mellemrum.

Hvis du ikke har modtaget brevet med indsamlingsbøtten to uger før indsamlingen, så kontakt os på tlf. 35 55 55 59 eller stopsvigt@bornsvilkar.dk.

Indsamlingsbøtten er lavet af en blanding af de tre plasttyper PET, PA og PE.

Alle dele af indsamlingsbøtten kan genbruges, hvis det sorteres som plastaffald.

Du kan aflevere din indsamlingsbøtte i Bog & idé, Legekæden og Imerco i butikkernes almindelige åbningstid søndag den 26. marts til tirsdag den 28. marts, samt i udvalgte banker.

Når vi nærmer os indsamlingen kan du her på siden finde det afleveringssted, der er tættest på dig.

Hvis du ikke har mulighed for at samle ind på indsamlingsdagen, beder vi dig sende os en mail til stopsvigt@bornsvilkar.dk. Husk at oplyse dit indsamler-ID i mailen.

Hvis du allerede har modtaget dit brev med indsamlingsbøtten, beder vi dig sende bøtten retur til:

Børns Vilkår
Trekronergade 26
2500 Valby

Har kuverten ikke været åbnet, kan du sende den retur til os uden at betale porto, hvis du skriver ’Retur til afsender’ på kuverten. Har kuverten været åben, skal du selv betale porto.

Om Landsindsamlingen 2023

Læs mere

Hvor afleverer du bøtten?

Find et afleveringssted

Har du andre spørgsmål?

Kontakt os

Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål ovenfor, er du velkommen til at kontakte os.