Her på siden har vi samlet svar på nogle af de spørgsmål, vi ofte støder på.

Du kan altid skrive til os på stopsvigt@bornsvilkar.dk. Vi sidder også klar til at hjælpe dig på tlf. 35 55 55 51 mandag – fredag kl. 9.00-12.30 og 13.00-15.00.

Spørgsmål om indsamlingen

Du må samle ind søndag den 17. marts 2024 fra kl. 10.00 – 18.00. Vi har kun tilladelse til at samle ind på denne dag og i dette tidsrum.

Ruterne har forskellig længde, men du kan forvente at bruge 2-3 timer på at gå en indsamlingsrute.

Du kan tilmelde dig landsindsamlingen på stopsvigt.dk

Alle, der har lyst til at støtte Børns Vilkår, må samle ind. Børn under 11 år må kun samle ind sammen med en voksen. Børn og unge mellem 11 og 18 år må samle ind to og to.

Ja, det kan I sagtens. Det er ofte hyggeligt at gå sammen to og to. I kan gå sammen på den samme rute, eller I kan tilmelde jer hver sin rute og gå begge ruter sammen. Tilmelder I jer to ruter, får I en bøtte hver og kan samle mere ind.

Vi sender dig en indsamlingsbøtte, et rutekort og indsamlermaterialer med posten inden indsamlingen. De første indsamlingsbøtter sender vi af sted i januar og derefter med jævne mellemrum.

Hvis du ikke har modtaget brevet med indsamlingsbøtten to uger før indsamlingen, så kontakt os på tlf. 35 55 55 19 eller stopsvigt@bornsvilkar.dk.

Indsamlingsbøtten er lavet af en blanding af de tre plasttyper PET, PA og PE.

Alle dele af indsamlingsbøtten kan genbruges, hvis det sorteres som plastaffald.

Du kan aflevere din indsamlingsbøtte i Bog & idé og legekæden og Imercos butikker i hele landet samt i udvalgte banker i dagene efter indsamlingen.

Alle afleveringssteder og åbningstider bliver offentliggjort på vores hjemmeside i løbet af januar.

I Børns Vilkår holder vi alle omkostninger på et absolut minimum, så flest mulige indsamlede midler kan gå til at stoppe svigt af børn og unge i Danmark. Børns Vilkår har en administrationsprocent på 6%.

Hvis du bliver forhindret i at samle ind, så send os en mail på stopsvigt@bornsvilkar.dk, så vi kan afmelde dig og give ruten til en anden.

Om Landsindsamlingen 2024

Læs mere

Hvor afleverer du bøtten?

Find et afleveringssted

Har du andre spørgsmål?

Kontakt os

Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål ovenfor, er du velkommen til at kontakte os.