Stop svigt

På BørneTelefonen har vi tusindvis af samtaler med børn, hvor de fortæller os det, de ikke kan tale med andre om. Når din virksomhed støtter, er I med til at sikre, at alle børn har i hvert fald én, som lytter. Vi er der for børnene hver dag. Altid.

Alle bidrag gør en forskel.

I modtager et takkebrev og et diplom. Tusind tak for jeres støtte.

Støt nu

Vold, overgreb og omsorgssvigt fylder på BørneTelefonen

Hver eneste dag er der børn, der kontakter BørneTelefonen, fordi de har brug for at tale med voksen, der kan hjælpe dem videre.

I 2021 havde vi over 55.000 samtaler  med børn og unge, men vi får så mange henvendelser, at vi desværre ikke kan besvare dem alle.

Du kan hjælpe os, så vi kan hjælpe endnu flere børn på BørneTelefonen. Ingen børn skal stå alene, når de rækker ud efter hjælp.


Hver dag føler jeg mig ensom, træt og ked af det. Jeg har ikke haft mod til at skrive før nu. Ingen i den her verden kan lide mig. Selvom de kan, så kan jeg bare ikke føle det. Liver er så svært, jeg kan ikke mere.
12-årig pige til BørneTelefonen

Få vores nyhedsbrev

Nyhedsbrevet er til dig, som gerne vil vide mere om, hvordan vi sammen kan gøre det bedre for børn og unge i Danmark. Her får du fx gode råd til at forebygge mobning og svigt, gøre skilsmissen lettere og lære dine børn at navigere i en digital verden.

  • Børns Vilkår passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitik
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.