Støt BørneTelefonen og hjælp et svigtet barn

Hver dag er der børn, som ringer til BørneTelefonen og fortæller om seksuelt misbrug, fysisk vold, alkohol- eller stofmisbrug og omsorgssvigt.

Med dit bidrag kan vi hjælpe endnu flere børn, der har brug for en voksen at tale med.

Du kan være med til at sikre, at vi er der, når børnene ringer.

Vold, overgreb og misbrug fylder på BørneTelefonen

Der er stadig mange børn i Danmark, der vokser op med svigt så store, at de har svært ved at sætte ord på dem på BørneTelefonen.

Sidste år var der 3.962 rådgivningssamtaler, hvor rådgiverne var bekymrede for, om barnet var udsat for omsorgssvigt.

I 2019 havde vi flere end 55.000 rådgivninger af børn på BørneTelefonen og 139.218 henvendelser, rådgiverne ikke kunne nå at besvare opkaldet.

 

Blond pige sidder på sin seng og taler i telefon
En pige ringer til BørneTelefonen og fortæller, at hun er bange for at blive 13 år.

Hun har fået at vide af sin søster, at hun skal have sex med stedfaren, når hun fylder 13. Pigen er bange og vil ikke. Stedfaren begår allerede seksuelt overgreb på storesøsteren.

I løbet af samtalen slutter søsteren sig til og fortæller om overgrebene og den frygt, der ligger i hende for at fortælle det til nogen. Hun er bange for at blive slået ihjel, da stedfar har forsøgt at kvæle hende i et overgreb. Pigerne fortæller, at deres mor ved, hvad der sker i hjemmet, men hun tror ikke på dem.
Det fortæller børnene på BørneTelefonen

Få vores nyhedsbrev

Nyhedsbrevet er til dig, som gerne vil vide mere om, hvordan vi sammen kan gøre det bedre for børn og unge i Danmark. Her får du fx gode råd til at forebygge mobning og svigt, gøre skilsmissen lettere og lære dine børn at navigere i en digital verden.

"*" indikerer påkrævede felter

Vi vil gerne tilrettelægge vores kommunikation til dig, så du i højere grad får det indhold, der interesserer dig. Det kan vi, hvis du tillader os at benytte en web beacon. På den måde kan vi se, om du åbner og klikker på vores e-mails og forbedre din oplevelse med vores kommunikation.
Ved at tillade os at benytte en web beacon opnår vi samtidig adgang til de oplysninger, du har givet os ovenfor, din IP-adresse, hvilket device, operativ- og mailsystem, du benytter, og oplysninger om, hvor du befinder dig, når du tilgår vores e-mails. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at bruge afmeldingslinket i hver e-mail.
Samtykke givet – sporing*
Børns Vilkår passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitik
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Det er techgiganters svigt af børn og unge ikke