Faglig fyraften - Unge med angst

Den 12. juni afholdte Børns Vilkår endnu en gang Faglig fyraften. Denne gang var temaet unge og angst og formålet var bl.a. at give inspiration til, hvordan man som fagperson bedst kan hjælpe unge med angst.

Læs mere om aftenens indhold herunder.

Formål og indhold

For fagpersoner, der arbejder med unge, kan angst være et tilbagevende tema, og det er ikke altid let at vide, hvad man bedst kan gøre for at hjælpe. Angst kan vise sig på mange forskellige måder og i mange forskellige sværhedsgrader. På denne aften gik vi i dybden med viden om angst, dens forskellige symptomer og udtryksformer og deltagerne fik kendskab til de mest effektive metoder i angstbehandling, så de blev klædt på til at hjælpe angstramte.

Aftenen var særligt henvendt til de, der arbejder med unge, hvad enten det er som pædagog, lærer, sygeplejerske, læge, psykolog, socialrådgiver eller studerende.

Om aftenens oplægsholder

Aftenens underviser var privatpraktiserende psykolog Malene Klindt Bohni, der gennem mange år har specialiseret sig i behandling af angst. Hun har i mange år arbejdet på en specialiseret angstklinik i psykiatrien og skrevet flere kapitler og bøger om angst og OCD, bl.a. bogen “Støt unge med angst – en guide til forældre og fagprofessionelle”.

Få vores nyhedsbrev for fagpersoner

Arbejder du med børn og unge som underviser, pædagog, institutionsleder, socialrådgiver eller lignende? Vil du gerne inspireres med gode artikler, nyeste viden om børn og unges trivsel, inviteres til arrangementer og løbende opdateres med gratis undervisningsmateriale? Så tilmeld dig Børns Vilkårs nyhedsbrev for fagpersoner.