Faglig fyraften - Unge med angst

Onsdag d. 12. juni 2019 kl. 17-21

Kom til Faglig fyraften i Børns Vilkårs Hus onsdag d. 12. juni, hvor vi inviterer indenfor til en aften om unge og angst samt giver inspiration til, hvordan man som fagperson bedst kan hjælpe unge med angst.

Adresse: Trekronergade 26, 2500 Valby.

Forplejning: Der vil blive serveret sandwich og lidt sødt til kaffen.

OBS: Som deltager har du mulighed for at købe Malene K. Bohnis bog ”Støt unge med angst” til en særpris på 125 kr. ved forudbestilling inden d. 6/6 (fuld pris 229 kr.). Bøgerne bestilles, når du køber billet og betales med MobilePay på dagen.

Tilmeld dig her

Powered byTicketbutler

Formål og indhold

For fagpersoner, der arbejder med unge, kan angst være et tilbagevende tema, og det er ikke altid let at vide, hvad man bedst kan gøre for at hjælpe. Angst kan vise sig på mange forskellige måder og i mange forskellige sværhedsgrader. På denne aften får du viden om angst, dens forskellige symptomer og udtryksformer og du får kendskab til de mest effektive metoder i angstbehandling, så du er klædt bedst muligt på til at hjælpe angstramte.

Aftenen er særligt henvendt til dig, der arbejder med unge, hvad enten du er pædagog, lærer, sygeplejerske, læge, psykolog, socialrådgiver eller studerende.

Om oplægsholderen

, Faglig fyraften: Unge med angst

Aftenens underviser er privat- praktiserende psykolog Malene Klindt Bohni, der igennem mange år har specialiseret sig i behandling af angst. Hun har gennem mange år arbejdet på en specialiseret angstklinik i psykiatrien og skrevet flere kapitler og bøger om angst og OCD, bl.a. bogen “Støt unge med angst – en guide til forældre og fagprofessionelle”.

Få vores nyhedsbrev for fagpersoner

Arbejder du med børn og unge som underviser, pædagog, institutionsleder, socialrådgiver eller lignende? Vil du gerne inspireres med gode artikler, nyeste viden om børn og unges trivsel, inviteres til arrangementer og løbende opdateres med gratis undervisningsmateriale? Så tilmeld dig Børns Vilkårs nyhedsbrev for fagpersoner.