Bliv sponsor ved Gå for BørneTelefonen 2023

Vi går for BørneTelefonen, fordi ingen børn skal stå alene med deres problemer. Din virksomhed kan bidrage med et holdsponsorat, der går til indsamlingen, og som eksponerer jeres virksomhed ved Gå for BørneTelefonen 2023.

Bliv sponsor og vær med til at sikre, at BørneTelefonen fortsat kan være der hver dag, hele året og døgnet rundt, for de børn, som har brug for en voksen at tale med.

7.500 kr.

 • Takkebrev og diplom
 • 2-4 nyhedsbreve om året
 • Digital sponsorpakke inkl. mailsignatur, webknap og trykbadge
 • Bliv eksponeret med logo og link på Gå for BørneTelefonens hjemmeside
Vælg pakke

12.500 kr.

 • Takkebrev og diplom
 • 2-4 nyhedsbreve om året
 • Digital sponsorpakke inkl. mailsignatur, webknap og trykbadge
 • Bliv eksponeret med logo og link på Gå for BørneTelefonens hjemmeside
 • Få virksomhedens logo repræsenteret på sponsorflag som medbringes på Caminoen
 • Tekst til CSR-rapport
Vælg pakke

Støt os

– vælg støttebeløb herunder

Andre måder at deltage på som virksomhed

Der er flere muligheder for at deltage som virksomhed i Gå for BørneTelefonen 2023. Din virksomhed kan også deltage ved at:

 • Sponsorere billetten til en eller flere medarbejderes aktive deltagelse i Gå for BørneTelefonen
 • Blive partner ved at sponsorere og sammensætte dit eget virksomhedshold af 8-12 deltagere
 • Blive virksomhedsindsamler og arrangere et indsamlingsevent

Hvordan starter man et virksomhedshold?

TDC Erhverv har snøret de godtgørende vandrestøvler. De stiller op med deres eget virksomhedshold ved Gå for BørneTelefonen 2023.

Sådan deltager de
 • TDC Erhverv sammensætter et hold af 12 medarbejdere, der har lyst til at gå med.
 • De betaler for medarbejdernes deltagelse i Gå for BørneTelefonen, og sponsorerer på den måde vandreholdet.
 • Holdet går et spændende halvt år i møde med masser af vandretræning og indsamling til BørneTelefonen.
 • Til sidst tager de med på finaleturen i september. Den byder på 5-dages hård men smuk vandring på Caminoen i Spanien.
Det siger TDC Erhverv om at være med:

 “I TDC Erhverv er vi stolte af at kunne fortælle, at vi stiller op med et vandrehold til Børns Vilkårs indsamlingsevent “Gå For BørneTelefonen”.

I mere end 30 år har Børns Vilkår og TDC Erhverv haft et partnerskab, som gør os rigtig stolte. Derfor glæder vi os nu til at tage det ekstra skridt i vores samarbejde og samle ind for BørneTelefonen.”

Hvad kunne et indsamlingsevent være?

Virksomheden Salesforce afholdt i 2022 et endags-event, hvor medarbejdere og kollegaer var ude at gå for BørneTelefonen i Københavns gader.

Medarbejderne delte sig i hold og begav sig ud på tre forskellige planlagte ruter rundt omkring i byen. Iført nytrykte t-shirts og store smil skabte de opmærksomhed – og fik gode snakke med folk – omkring BørneTelefonen og “Gå”-projektet.

Gennem deres store engagement samlede Salesforce et flot beløb ind via Mobilepay-donationer, som gik til indsamlingen ved Gå for BørneTelefonen. Det betyder meget for os, og endnu mere for de børn der har brug for hjælp.

Kontakt

Har du spørgsmål til Gå for BørneTelefonen 2023, kan du kontakte Børns Vilkår per mail herunder.

Send mail

Vores partnere og sponsorer

Gå for BørneTelefonen 2023 kunne ikke lade sig gøre uden opbakning fra vores partnere og sponsorer. En stor tak til alle de virksomheder, hvis bidrag støtter missionen om at stoppe svigt af børn og unge i Danmark.

Tak til vores partnere

Funktionelt vandretøj i god kvalitet betyder meget for oplevelsen, når man skal gå langt. Børns Vilkår samarbejder derfor med sportskæden Eventyrsport, som sammensætter tøjpakker til deltagerne ved Gå for BørneTelefonen.

Eventyrsport har et bredt udvalgt af kvalitetstøj og udstyr til bl.a. vandring og friluftsliv, og ud over tøjpakken tilbyder de 25% rabat til deltagerne og er med til at markedsføre Gå for BørneTelefonen.

”Vi ser meget frem til samarbejdet med Børns Vilkår. Det taler rigtigt meget ind i kernen af, hvorfor vi i sin tid startede Eventyrsport, og det handler om glæden ved at komme ud i naturen. Vi ved, hvor meget godt det gør at komme ud og gå, og når man så samtidig kan være med til at hjælpe børn, som har det svært, så går det hele op i en højere enhed,” siger Lars Sejer Sørensen, CEO i Eventyrsport.

Eventyrsport.dk

For at give deltagerne den bedste rejseoplevelse på Caminoen, samarbejder Børns Vilkår med Jysk Rejsebureau under Gå for BørneTelefonen. Jysk Rejsebureau planlægger finaleturen til Caminoen og står blandt andet for flyrejsen, indlogering på hoteller og bagagetransport.

Jysk Rejsebureau har siden 1984 skræddersyet rejser til hele verden for eventyrlystne i alle aldre, og trekking er en rejseform, som Jysk Rejsebureau særligt brænder for.

”Hos Jysk Rejsebureau er vi rigtig stolte over at være valgt som samarbejdspartner for Gå for BørneTelefonen-projektet. Udover at turens indhold rimer på vores ”Mærk Verden”-ideologi, så er det en ekstra bonus, at man hér vandrer i en god sags tjeneste,” siger Peter Andersen, produkt- og marketingchef i Jysk Rejsebureau.

Jysk-rejsebureau.dk