Lille pige med et lys i hænderne

Giv en gave med mening

— Og støt BørneTelefonen og svigtede børn i Danmark.

Når du giver denne gave, støtter du BørneTelefonen, så vi kan være der for endnu flere svigtede børn, som har brug for at tale med en voksen. Når du har gennemført købet, modtager du en e-mail med gavekortet, som du kan printe eller sende til dem du gerne vil glæde.

Vælg støttebeløb her

Gavekort fra Børns Vilkår

Vold, overgreb og omsorgssvigt fylder på BørneTelefonen

Hver eneste dag er der børn, der kontakter BørneTelefonen, fordi de har brug for at tale med voksen, der kan hjælpe dem videre.

I 2021 havde vi over 55.000 samtaler  med børn og unge, men vi får så mange henvendelser, at vi desværre ikke kan besvare dem alle.

Du kan hjælpe os, så vi kan hjælpe endnu flere børn på BørneTelefonen. Ingen børn skal stå alene, når de rækker ud efter hjælp.

Pige læner sig ind over sine arme

Hver dag føler jeg mig ensom, træt og ked af det. Jeg har ikke haft mod til at skrive før nu. Ingen i den her verden kan lide mig. Selvom de kan, så kan jeg bare ikke føle det. Liver er så svært, jeg kan ikke mere.
12-årig pige til BørneTelefonen

nyhedsbrev

Nyhedsbrevet er til dig, som gerne vil vide mere om, hvordan vi sammen kan gøre det bedre for børn og unge i Danmark.

Her får du fx gode råd til at forebygge mobning og svigt, gøre skilsmissen lettere og lære dine børn at navigere i en digital verden.

Du kan til enhver tid framelde dig

Børns Vilkår passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov.
Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitik

Lyshåret dreng set oppefra, blinker til kameraet.

Det er techgiganters svigt af børn og unge ikke