Giv en gave med mening

— Og støt BørneTelefonen og svigtede børn i Danmark. Vælg støttebeløb nedenfor.

Når du giver denne gave, støtter du BørneTelefonen, så vi kan være der for endnu flere svigtede børn, som har brug for at tale med en voksen.

Når du har gennemført købet, modtager du en e-mail med gavekortet, som du kan printe eller sende til din far.

 

Vold, overgreb og omsorgssvigt fylder på BørneTelefonen

Hver eneste dag er der børn, der kontakter BørneTelefonen, fordi de har brug for at tale med voksen, der kan hjælpe dem videre.

I 2021 havde vi over 55.000 samtaler  med børn og unge, men vi får så mange henvendelser, at vi desværre ikke kan besvare dem alle.

Du kan hjælpe os, så vi kan hjælpe endnu flere børn på BørneTelefonen. Ingen børn skal stå alene, når de rækker ud efter hjælp.

Hver dag føler jeg mig ensom, træt og ked af det. Jeg har ikke haft mod til at skrive før nu. Ingen i den her verden kan lide mig. Selvom de kan, så kan jeg bare ikke føle det. Liver er så svært, jeg kan ikke mere. 12-årig pige til BørneTelefonen

Sådan stopper vi svigt

Siden 1977 har vi arbejdet for børns ret til en tryg barndom sammen med støtter og samarbejdspartnere. Vores mål er at stoppe svigt af børn i Danmark.

Derfor styrker vi børn i at kende deres rettigheder og tale højt om deres problemer og vi styrker forældre, fagfolk og politikere i at forebygge og gribe ind, når børn svigtes. Det gør vi gennem rådgivning, undervisning, kampagner, politisk arbejde og bisidning.

Børn er det vigtigste, vi har, og de er vores fælles ansvar.

Få vores nyhedsbrev

Nyhedsbrevet er til dig, som gerne vil vide mere om, hvordan vi sammen kan gøre det bedre for børn og unge i Danmark. Her får du fx gode råd til at forebygge mobning og svigt, gøre skilsmissen lettere og lære dine børn at navigere i en digital verden.

  • Børns Vilkår passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitik
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.