Allergivenlig håndsæbe og -lotion til børn og barnelige sjæle støtter Børns Vilkår og BørneTelefonen

For hver solgt produkt af Humdakins populære håndsæbe, lotion og badebombe til børn støtter det bæredygtige hudcreme- og rengøringsmærke Humdakin Børns Vilkår med 5 kroner. Indsamlingen skal hjælpe børn, der har det svært og inspirere til sjovere og bedre hygiejne.

Vi er stolte af vores partnerskab med Humdakin, som er til gav for både udsatte børn, familiens hverdag og miljøet.

Som mange andre har jeg et ømt punkt for børn. Jeg har selv 3 små, og kan ikke bære tanken om, at der er børn, som ikke har det godt. Derfor håber jeg, at de vil bruge de muligheder, de har – som for eksempel BørneTelefonen, hvor der altid er en, der lytter. Camilla Schram, ejer af Humdakin

Kort om Humdakin

Humdakin udvikler bæredygtige og allergivenlige rengøringsmidler og hudplejeprodukter i lækkert design. Camilla Schram stiftede virksomheden i 2016 som reaktion på, at hun i sit arbejde med professionel rengøring ikke kunne finde effektive og allergivenlige rengøringsmidler uden masser af kemikalier.

Humdakin er repræsenteret i 34 lande med kontorer i Danmark, Norge, Belgien, Tyskland, Kina og Shanghai. 450 forhandlere over hele verden sælger den nye børnesæbe. I Danmark kan den blandt andet købes i Illums Bolighus.

Derfor støtter Humdakin

Ikke blot håndsæbe

Humdakin har valgt at gå all in, når det kommer til samarbejdet med Børns Vilkår, fordi hele teamet bag Humdakin brænder for at gøre en forskel for udsatte børn.

Humdakin støtter også Børns Vilkår sådan:

  • Humdakin giver deres kunder mulighed for at støtte Børns Vilkår gennem deres webshop, når der tjekkes ud.
  • Humdakin bidrager med præmier til Børns Vilkårs lotterier
  • Humdakin er en del af Børns Vilkårs fodelsprogram til frivillige og medarbejdere

Formålet med partnerskabet

Som indsamlingspartner er Humdakin med til at sikre, at flere udsatte børn og unge kan få hjælp gennem Børns Vilkårs arbejde.

Der er i partnerskabet særligt fokus på de vigtige samtaler på BørneTelefonen, hvor tusindvis af børn hvert år taler med en rådgiver, som giver børnene tryghed, støtte og mod til at ændre deres egen situation.

Sammen giver vi svigtede børn den mest betydningsfulde gave, man kan give: Chancen for at leve et liv uden vold, misbrug og frygt.


Kontakt os

Hvis du vil vide mere om samarbejdet med Humdakin eller selv har interesse i at indgå et lignende indsamlingspartnerskab, kan du kontakte os her.

Så vi sammen kan finde den løsning, som giver bedst mening for jer.

Sine Gadeberg

Teamleder for Social Engagement & Corporate Partnerships


Flere måder at støtte på