Billede af Tine Bryld salen i Valby

Hold dit arrangement hos Børns Vilkår

Praktisk information

Som udgangspunkt kan der være 130 personer i Tine Bryld Salen og 40 personer i Tårnsalen, men det kommer an på hvilken måde, man stiller lokalet op på (biografopstilling, gruppeopstilling mv.)

  • Tine Bryld Salen – kr. 13.000 pr. dag (ex. moms)
  • Tårnsalen – kr. 7.000 pr. dag (ex. moms)

Børns Vilkår
Trekronergade 26
2500 Valby

Du finder os i det gamle bryghus på toppen af Valby bakke få minutters gang fra enten København Syd station (Linje A, E og F) eller Valby Station (Linje H, C og B), hvor også mange regionaltog stopper. Vi er kun ti minutter i bil fra centrum eller motorvejen mod Fyn og Jylland. Du kan også tage buslinie 1A til Toftegårds Plads, herfra er der 5 min gang til Børns Vilkår.

Børns Vilkår
Trekronergade 26
2500 Valby

I området omkring Børns Vilkår (Trekronergade og Krumtappen) er der 3 timers gratis parkeringszone i tidsrummet 8.00–19.00. Parkeringen kan ikke forlænges ved betaling. Bemærk at parkerer man længere væk, kan det være gul betalingszone hvor der gælder andre regler.

Der er få parkeringspladser tilknyttet Børns Vilkår, som udgangspunkt kan disse ikke benyttes. Kontakt os for at høre mere.

Der er fuld adgang til alle vores lokaler. Tine Bryld Salen er beliggende i stueplan, og der er således fuld adgang til denne uden brug af elevator. Tårn Salen og de resterende mødelokaler er beliggende på 4. sal og kan nåes ved brug af elevator.

Derudover er der et handicapvenligt toilet i stueetagen.

Har du spørgsmål til vores lokaler, eller er du i tvivl om, hvorvidt vi har ledige lokaler på den ønskede dato, så sidder vi klar til at hjælpe med dit arrangement.

Ring til os på 35 55 55 59, eller skriv til udlejning@bornsvilkar.dk

nyhedsbrev

Nyhedsbrevet er til dig, som gerne vil vide mere om, hvordan vi sammen kan gøre det bedre for børn og unge i Danmark.

Her får du fx gode råd til at forebygge mobning og svigt, gøre skilsmissen lettere og lære dine børn at navigere i en digital verden.

Du kan til enhver tid framelde dig

Børns Vilkår passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov.
Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitik

Lyshåret dreng set oppefra, blinker til kameraet.

Det er techgiganters svigt af børn og unge ikke