Tine

Tine er frivillig på BørneTelefonen og MEMO: “Jeg har været frivillig andre steder, og det her er det bedste sted, jeg har været”

Tine har arbejdet som ungdomsklub-pædagog. Hun er frivillig på BørneTelefonen og MEMO-rådgivningen og har været frivillig siden 2017.

Hvorfor har du valgt at være frivillig hos BørneTelefonen?

Det er der to grunde til. Jeg har tidligere arbejdet i mange år med børn og unge og savnede den kontakt. Og så har jeg en ekskollega, der var herinde og var superglad for det og fortalte gode ting.

Hvad giver det dig af at være frivillig?

At jeg får mulighed for at være den første, et barn åbner op for og fortæller en hemmelighed. Jeg kan give et barn tryghed, når de fortæller, hvad der tynger dem. Og jeg kan give barnet redskaber til at komme videre. Det giver mig en stor glæde, at jeg kan hjælpe dem.

“Jeg kan give et barn tryghed, når de fortæller, hvad der tynger dem”

Hvad vil du fortælle til andre, der overvejer at blive frivillig?

Jeg har været frivillig andre steder, og det her er det bedste sted, jeg har været. Man bliver altid modtaget med glæde og føler sig værdsat. Og når man samtidig kan være med til at hjælpe nogen, der har det svært, så kan jeg ikke se, hvorfor man IKKE skulle blive frivillig.

Blond kvinde smiler til kameraet

Mød de frivillige

Tilbage

Det er techgiganters svigt af børn og unge ikke