Ensomhed

Henvisning

Voksenven til børn og Familieven til familier

Med udgangspunkt i viden, faglighed og erfaring skaber Børns Voksenvenner værdifulde og udviklende venskaber mellem ramte børn og ressourcestærke voksne. Voksenven – tilbud til familier med børn i alderen 6- ca. 12 år: En voksenven erstatter ikke dig og din rolle som forælder, men er en ekstra voksen i dit barns liv og en rollemodel, som […]

Læs mere
Henvisning

Mine Venner

MineVenner.dk er et gratis tilbud til børnefamilier, der ønsker at styrke og udvide deres netværk. Det fungerer på den måde, at forældre kan oprette en profil for dem selv og deres børn. Herefter kan de bl.a. ​søge venner og legekammerater​ til børnene tæt på, hvor de bor. På et kort får de vist, hvor de […]

Læs mere
Henvisning

Landsforeningen Børns Voksenvenner

Børns Voksenvenner etablerer besøgsvenskaber mellem frivillige ressourcerige voksne og børn og unge, som har brug for mere voksenkontakt end den, de oplever i dagligdagen. Voksenvennerne gennemgår et godkendelsesforløb og der indhentes straffeattest og børneattest, inden man kan blive ansat som voksenven. Foreningen har lokalafdelinger over hele landet.

Læs mere
Henvisning

Psykiatrifondens rådgivning

Psykiatrifonden formidler viden og skaber forståelse for psykiske problemer og sygdomme. Herudover tilbyder Psykiatrifonden anonym og gratis rådgivning til mennesker med psykiske problemer og sygdomme, og til pårørende. Du kan ringe, chatte eller skrive til brevkassen, og du kan finde gode råd og værktøjer til at få det bedre.

Læs mere
Henvisning

Landsforeningen SIND

SINDs formål er at forbedre forholdene inden for psykiatrien. De tilbyder bl.a. landsdækkende rådgivning, information og bisiddere.

Læs mere

Det er techgiganters svigt af børn og unge ikke