Selvskade

Henvisning

LMS – Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade

Rådgivning på telefon, mail, sms og chat om spiseforstyrrelser og selvskade – også for pårørende. Du kan også få personlig rådgivning ved at møde op eller bestille tid. Rådgivningen er gratis og anonym, og alle rådgivere har tavshedspligt.

Læs mere
Henvisning

Psykiatrifondens rådgivning

Psykiatrifonden formidler viden og skaber forståelse for psykiske problemer og sygdomme. Herudover tilbyder Psykiatrifonden anonym og gratis rådgivning til mennesker med psykiske problemer og sygdomme, og til pårørende. Du kan ringe, chatte eller skrive til brevkassen, og du kan finde gode råd og værktøjer til at få det bedre.

Læs mere
Henvisning

Landsforeningen SIND

SINDs formål er at forbedre forholdene inden for psykiatrien. De tilbyder bl.a. landsdækkende rådgivning, information og bisiddere.

Læs mere
Henvisning

Psykiatriske skadestuer

Flere steder i landet er der oprettet døgnåbne psykiatriske skadestuer, hvor man kan henvende sig i akut opståede krisesituationer. Man kan henvende sig på alle de psykiatriske skadestuer uanset bopæl. Hvis der skal foregå behandling eller undersøgelser, henvises der til de psykiatriske afdelinger tilhørende ens bopæl. Med undtagelse af Region Hovedstadens børn-, og ungepsykiatrisk akutmodtagelse, […]

Læs mere

Det er techgiganters svigt af børn og unge ikke