RunTogether er en række motionsløb, som afvikles af to unge og dedikerede ildsjæle, og som alle har ét formål: At hjælpe udsatte børn og unge gennem rådgivning og støtte på BørneTelefonen.

RunTogether kombinerer sundhed og motion med fællesskab og viljen til at gøre en forskel.

Virtuelt løb

Danmark løber for BørneTelefonen

Nedlukningen af samfundet har påvirket rigtig mange børn og unge, som har oplevet, at deres problemer ofte er blevet forstærket og forværret af de vanskelige omstændigheder.

Dét vil RunTogether gerne sætte fokus på gennem et virtuelt løb, som ikke bare er coronavenligt, men som også sender et signal om, at BørneTelefonen er tilgængelig for ALLE børn i hele Danmark

Vær med

Praktisk info

Dato: Lørdag d. 9. april 2022
Lokation: Vallensbæk Strand Park  
Adresse/Fri Parkering: Vallensbæk Havn / Strand Parkering
Check-in: 08:45 – 09:45
Børn Tilmelding: 6-15 år (Forplejning til målgruppen) 
Voksen Tilmelding:  + 16 år (Aldersgrænse på Energidrik) 
Løbsstart: 10:00 
Distance: 5 km 
Underlag: Asfalt, Grusstier.
Forplejning: Frugt, Vand, STATE Energi Drik, Juice.

Tilmeld dig

Derfor skal du deltage

Det er sjovt at motionere i den friske luft, og at blive en del af et fællesskab for et godt formål.

Når du deltager i RunTogether går dit deltagelsesgebyr til BørneTelefonen og Børns Vilkår, hvis formål er at stoppe svigt af børn og unge i Danmark.

Indsamlingen gennem RunTogether betyder, at vi kan tage flere henvendelser fra udsatte børn, som finder mod til at række ud til en voksen for hjælp.

RunTogether er et motionsløb for alle, uanset alder, handicap eller konditionsniveau (klapvogne, barnevogne, kørestole m.m. er også velkomne).

RunTogether handler om at blive en del af et fællesskab, og alle deltagere vil derfor modtage en medalje for deres deltagelse og støtte til Børns Vilkår.

Om Lina og Jonas

Lina Meisnow og Jonas Harold Jørgensen er de to personer, som står bag RunTogether. De har børn, dyr, jobs, familie og venner at passe, men så har de også et stort drive for at hjælpe dem, som har brug for en ekstra hånd. Derfor har de skabt RunTogether.

Fællesskabet er en central del af RunTogether. Lina og Jonas tror på, at den største støtte og forskel udgøres af flere mennesker – sammen.

Det er derfor vigtigt for de to ildsjæle at danne gode relationer med deltagerne og at møde deltagerne både på de sociale medier og på selve løbsdagene.

Siden april 2019 er der afviklet seks hovedløb og en række mindre BørneTelefon-stafetter, som har indsamlet kr. 142.300 til BørneTelefonen. 💖

Sponsorer, der støtter op om Runtogether Danmark

Hvis det ikke var for de sponsorer, som hjælper RunTogether på vej, var det ikke muligt at afholde løbene. Herunder kan du se, hvem der hjælper Lina og Jonas med at få de velgørende løb stablet på benene.

Flere måder at støtte på