RunTogether er en række oplevelsesdrevne motionsløb, som kun kan give dig et smil på læben over at følge eller deltage i.

RunTogether er motionsløb for alle. Der er hundeløb, stafetløb, juleløb og andre skøre og skønne løbeaktiviteter.
RunTogether kombinerer sundhed og motion med fællesskab, sjov og viljen til at gøre en forskel.

Løbene afvikles af to dedikerede ildsjæle og har til formål at samle penge ind til BørneTelefonen.

Sådan kan du løbe med RunTogether

Derfor skal du deltage 🏃🏻‍♂️🏃🏾‍♀️

Det er sjovt at motionere i den friske luft, og at blive en del af et fællesskab for et godt formål.

Når du deltager i RunTogether går dit deltagelsesgebyr til BørneTelefonen og Børns Vilkår, hvis formål er at stoppe svigt af børn og unge i Danmark.

Indsamlingen gennem RunTogether betyder, at vi kan tage flere henvendelser fra udsatte børn, som finder mod til at række ud til en voksen for hjælp.

RunTogether er et motionsløb for alle, uanset alder, handicap eller konditionsniveau (klapvogne, barnevogne, kørestole m.m. er også velkomne).

RunTogether handler om at blive en del af et fællesskab, og alle deltagere vil derfor modtage en medalje for deres deltagelse og støtte til Børns Vilkår.

Om Lina og Jonas

Lina Meisnow og Jonas Harold Jørgensen er de to personer, som står bag RunTogether. De har børn, dyr, jobs, familie og venner at passe, men så har de også et stort drive for at hjælpe dem, som har brug for en ekstra hånd. Derfor har de skabt RunTogether.

Fællesskabet er en central del af RunTogether. Lina og Jonas tror på, at den største støtte og forskel udgøres af flere mennesker – sammen.

Det er derfor vigtigt for de to ildsjæle at danne gode relationer med deltagerne og at møde deltagerne både på de sociale medier og på selve løbsdagene.

Siden april 2019 er der afviklet otte hovedløb og en række mindre BørneTelefon-stafetter, som har indsamlet kr. 215.585 til BørneTelefonen. 💖

Sponsorer, der støtter op om Runtogether

Hvis det ikke var for de sponsorer, som hjælper RunTogether på vej, var det ikke muligt at afholde løbene. Herunder kan du se, hvem der hjælper Lina og Jonas med at få de velgørende løb stablet på benene.