Meld din institution ind i Børns Vilkår

 – Og støt vores arbejde for at stoppe svigt af børn  

Hvad går jeres støtte til?
Børns Vilkårs arbejde med at stoppe svigt er fx dette:

  • Vi udvikler og udfører workshops og oplæg på skoler i hele landet. Emnerne er fx mobning, børns digitale fællesskaber og børns rettigheder og selvbestemmelse. Mere end 25.000 børn om året deltager i en af disse.
   Som institutionsmedlem får I rabat på vores oplæg og workshops. 
  • Vi driver BørneTelefonen, som døgnet rundt hjælper børn og unge, der har det svært og har brug for en voksen til at tale med. Mere end 50.000 benytter hvert år BørneTelefonen eller et af vores øvrige rådgivningstilbud – fx HØRT, der er henvendt til unge, og Børn hjælper børn, hvor børn svarer på breve, som andre børn har skrevet.
  • Vi driver desuden FagTelefonen og ForældreTelefonen, hvor henholdsvis fagfolk og forældre kan henvende sig og få rådgivning og viden om børn og unges trivsel og tilknytning.
  • Vi udfører undersøgelser af børn og unges trivsel og vilkår – fx den årlige svigtrapport. Data får vi fra samtalerne fra BørneTelefonen og fra børnepaneler, som vi løbende interviewer.
  • Vi stiller gratis bisiddere til rådighed, hvis et barn skal til børnesamtale i Familieretshuset eller hos kommunen.
  • Sidst men ikke mindst arbejder vi politisk med at forbedre børns vilkår i Danmark – bl.a. ved at give input til politiske forhandlinger og ny lovgivning og ved løbende at bringe børns stemmer til politikerne.

Bedre muligheder for børn

Skab bedre muligheder for børn allerede i dag, bliv institutionsmedlem.

Et medlemskab gælder for et år af gangen og koster 1500 kr.

Vi glæder os til at modtage jeres indmeldelse.

 • Institution – Hovedadresse
 • Børns Vilkår passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitik

Det er techgiganters svigt af børn og unge ikke