Til fagpersoner

Her kan du finde viden, inspiration, redskaber og workshops henvendt til dig, der arbejder med børn og unge.

Bisidning

Viden og inspiration

Hos Børns Vilkår kan børn og unge gratis få en professionel bisidder, der kan skabe tryghed ved børnesamtalen og hjælpe barnet med at …

Tema: Børns rettigheder,

FagTelefonen

Viden og inspiration

Ønsker du råd og vejledning, eller har du et spørgsmål i forbindelse med en børnefaglig problemstilling? Så kontakt FagTelefonen.

Tema: Trivsel, Børns rettigheder, Relationer, Online, Svigt, Social og psykisk mistrivsel, Særlige behov,

Børneinddragelse

Viden og inspiration

Børns Vilkår tilbyder faglige ledere og medarbejdere på myndighedsområdet i kommunerne gratis praksisnær kompetenceudvikling.

Tema: Børns rettigheder,

Sådan spotter du omsorgssvigt

Viden og inspiration

Omsorgssvigt af børn kan både være psykisk og fysisk – men hvordan ser man, om et barn kan være udsat for omsorgssvigt? Vi har samlet …

Tema: Svigt,

Hvad passer bedst til dig?

Se mulighederne for at blive frivillig hos Børns Vilkår

Er du mest til at rådgive telefonisk? Eller skriftligt? Vil du være frivillig i Aarhus, i Valby eller hjemmefra? Vil du rådgive børn, unge eller måske forældre?

Find det rigtige frivilligtilbud, der passer til dig og dit øvrige hverdagsliv.

Læs mere

Få vores nyhedsbrev for fagpersoner

Arbejder du med børn og unge som underviser, pædagog, institutionsleder, socialrådgiver, sundhedsplejerske eller lignende? Vil du gerne inspireres med gode artikler, nyeste viden om børn og unges trivsel, inviteres til arrangementer og løbende opdateres med gratis undervisningsmateriale? Så tilmeld dig Børns Vilkårs nyhedsbrev for fagpersoner.