Bliv frivillig i Børns Vilkår

Vil du være der for børn og unge, som føler sig alene med deres problemer?

Hver dag kontakter mange børn og unge BørneTelefonen. Som frivillig rådgiver er du en vigtig livline for de børn og unge, der har fundet modet til at sætte ord på det, der fylder eller gør ondt. Én samtale kan være nok til at ændre et liv.

Vi har derfor brug for dig, som er over 21 år, har en børnefaglig uddannelse eller er i gang med en,  samt har erfaring med at arbejde med børn og unge.


Frivillig rådgiver til København

Som frivillig rådgiver på BørneTelefonen i København rådgiver du børn og unge fra vores lokaler i Valby på telefon, chat og SMS.

Bliv frivillig
i København


Frivillig rådgiver til Aarhus

Som en del af vores team af frivillige rådgivere på BørneTelefonen i Aarhus rådgiver du børn og unge på telefon og chat fra vores lokaler i Frederiksgade.

Bliv frivillig
i Aarhus


Frivillig rådgiver fra hele landet til Hjemmerådgivningen

Som frivillig rådgiver i BørneTelefonens Hjemmerådgivning er du en del af et online frivilligteam, som rådgiver hjemmefra på chat og SMS.

Bliv frivillig
i Hjemmerådgivningen


Frivillig rådgiver fra hele landet til Brevkassen

Som frivillig rådgiver i Brevkassen rådgiver du hjemmefra og svarer hver uge på de mange breve, børn og unge sender til Brevkassen.

Bliv frivillig
i Brevkassen


Frivillig VoksenHjælper i Aarhus

Som frivillig VoksenHjælper får du gennem 2-3 timers samvær om ugen mulighed for at hjælpe og gøre en forskel for et barn af en forældre med en psykisk lidelse.

Bliv Frivillig
VoksenHjælper


Frivillig rådgiver til ForældreTelefonen i Aarhus og Valby

Som frivillig rådgiver på ForældreTelefonen rådgiver du forældre eller pårørende, der har spørgsmål, som omhandler børns trivsel og udvikling. Du rådgiver på telefon fra Valby eller Aarhus.

Bliv frivillig på
ForældreTelefon