Rådgiver

Hej og velkommen til BørneTelefonen. Hvad har du mon brug for at tale om?

12-årig pige

Hej. Jeg har selvskadet 4 gange nu og jeg vil gerne stoppe.

Rådgiver

Hvor er det godt, du skriver til BørneTelefonen, når du har det sådan. Vil du ikke starte med at fortælle mig , hvad der har fået dig til at selvskade og den følelse du havde, lige inden du gjorde det?

12-årig pige

Jo det vil jeg gerne, det startede med at…

Mød de frivillige

Der er mange måder at være frivillig på i Børns Vilkår. Og de frivillige kommer fra mange forskellige faglige baggrunde. Fælles for dem alle er, at de brænder at give børn og unge en stemme.

Bliv frivillig og få et frivilligt arbejde hvor du støtter, lytter og giver plads til børn og unge

Som frivillig hos BørneTelefonen får du et meningsfuldt, fleksibelt og vigtigt frivilligt arbejde, som er afgørende for at alle børn og unge i Danmark bliver støttet og lyttet til. Alle frivillige arbejder 8 timer om måneden og kan selv frit tilrettelægge timerne enten hjemmefra eller fra vores lokaler, alt efter hvad der passer dig. Uanset hvad der passer dig, bliver du en del af et fællesskab af frivillige, hvor vi hjælper og støtter hinanden, og hvor rådgivningsansvarlige altid er klar til at give kyndig vejledning.

BørneTelefonen og HØRT modtager hver dag mange opkald, beskeder og breve fra børn og unge, og som frivillig rådgiver bliver du en vigtig del af at sikre, at alle får et svar og den hjælp, de har brug for og fortjener. Vi søger derfor altid frivillige, så ikke ét opkald forbliver ubesvaret – vil du hjælpe?

Det er techgiganters svigt af børn og unge ikke