Du kan være med til at skabe en sikker indsamling

Vi forholder os naturligvis løbende til myndighedernes anbefalinger, og vi tilpasser løbende rammen for indsamlingen efter de seneste anbefalinger.

Det er vigtigt for os, at du som indsamler føler dig godt klædt på til at gå ud og samle ind søndag d. 21. marts, herunder at du ved, hvordan du skal forholde dig ift. Covid-19. Her på siden kan du finde inspiration til, hvordan vi sammen kan skabe en ansvarlig indsamling, så det er sikkert både for dig og for dem, der åbner døren for dig.

Gode råd til en ansvarlig indsamling

Når du skal ud og samle ind, anbefaler vi, at du følger disse fire gode råd. Så passer du både på dig selv og de personer, der åbner døren for dig. 

• Hold afstand ved døren, og træd et skridt tilbage, når du har ringet eller banket på.

• Ræk bøtten langt frem (i strakt arm), når du skal modtage et bidrag.

• Brug gerne mundbind, når du møder folk i døren.

• Medbring en lille flaske håndsprit og en lille klud, så du kan spritte dine hænder samt toppen af indsamlingsbøtten af med jævne mellemrum. Brug IKKE almindelige vådservietter.

Har du symptomer på sygdom på indsamlingsdagen, skal du selvfølgelig blive hjemme, og give os besked på stopsvigt@bornsvilkar.dk om, at du er nødt til at afmelde dig.

Tusind tak fordi du samler ind for Børns Vilkår. Netop på grund af coronakrisen er der ekstra behov for, at vi samler ind til børn i Danmark i år.

Hos Børns Vilkår kan vi trygt gennemføre en landsindsamling, da vi har en god og sikker indsamlingsmodel. Vores indsamlingskoncept adskiller sig fra mange andre indsamlinger ved, at vi undgår store forsamlinger, da alt indsamlingsmaterialet bliver sendt direkte med posten hjem til dig, så du kan gå direkte ud på ruten uden at skulle mødes med andre først.

Vi opfordrer alle indsamlere til at følge ovenstående anbefalinger for at skabe et sikkert møde i døren. Derudover er det selvfølgelig muligt at betale med MobilePay, så man kan holde endnu bedre afstand. Det er også muligt at oplyse i døren, at du vil foretrække en donation via MobilePay, hvis det er muligt.

Vi ønsker dig en fantastisk landsindsamling søndag den 21. marts!

Se videoen: Sammen samler vi ansvarligt ind

Har du spørgsmål?

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvis du vil vide mere om Børns Vilkårs Landsindsamling 2021