Ingen børn skal stå alene med deres problemer

Vores rådgivere på BørneTelefonen har over 50.000 samtaler med børn og unge om året, og den er åben hver dag – også i de sene aftentimer. Især om aftenen ringer børn med alvorlige problemer. De ringer, fordi de bliver svigtet, misbrugt eller slået af dem, de elsker mest, og de ikke kan sove på grund af bekymringer og angst.

Pengene fra Børns Vilkårs Landsindsamling går til at sikre, at vi kan hjælpe endnu flere svigtede børn i Danmark.

Lige nu er der desværre børn, der kontakter os og har brug for hjælp uden for BørneTelefonens åbningstid. BørneTelefonen har åbent til kl. 02 om natten, men for at vi altid kan være der, når et barn har brug for hjælp, arbejder vi hen imod, at BørneTelefonen kan holde åbent hele døgnet.

Vi er i gang med at udvide BørneTelefonens hjemmerådgivning, så flere rådgivere i hele landet kan hjælpe, når børnene har allermest brug for det – særligt i de sene aftentimer og tidligt om morgenen.

Nogle af pengene fra landsindsamlingen går derudover til at udbrede kendskabet til BørneTelefonen, så børn og unge ved, at BørneTelefonen findes, og at de kan henvende sig til os, hvis de har brug for hjælp. Det betyder bl.a., at vi er tilstede på skoler, hvor vi holder oplæg og hjælper klasser, der har udfordringer med trivslen, og at vi er tilstede på de forskellige platforme, som børnene bruger i deres dagligdag.

De penge, som du samler ind, betyder alt for vores muligheder for at hjælpe et svigtet barn. TAK!

Tilmeldingen er lukket for i år, men du kan allerede nu tilmelde dig næste års landsindsamling søndag d. 27. marts 2022

Tilmeld dig som indsamler nu

Gå forrest for svigtede børn i Danmark

Hver dag er der børn i Danmark, som ringer til BørneTelefonen, fordi de bliver svigtet, mobbet, misbrugt eller slået af dem, de elsker mest.

Med din støtte kan vi sikre, at svigtede børn kan få den nødvendige hjælp på BørneTelefonen, når de står alene og har allermest brug for hjælp.

Pengene går til at hjælpe børn, som svigtes af deres nærmeste

”Min mor og papfar drikker. Men en ting, jeg ikke har sagt til dig eller min søster, er, at min mor engang prøvede at begå selvmord for øjnene af mig”
13-årig pige

Hvis du vil vide mere om Børns Vilkårs Landsindsamling 2021