Vi samler ind, så svigtede børn kan få hjælp

Vores rådgivere på BørneTelefonen har knap 50.000 samtaler med børn og unge om året, og den er åben hver dag – også i de sene aftentimer.

Især om aftenen ringer børn med alvorlige problemer. De ringer, fordi de bliver svigtet, misbrugt eller slået af dem, de elsker mest, og de ikke kan sove på grund af bekymringer og angst.

Hver eneste dag er der børn, der ikke kan komme igennem til en rådgiver, og må lægge røret på uden at have fået den nødvendige hjælp, fordi der er optaget på linjen.

Det er helt forfærdeligt at forestille sig at være dét barn, der sidder alene tilbage med røret i hånden, uden at have fået hjælp. Det er derfor, at vi samler ind – så alle børn kan få hjælp.

Du kan være med til at ændre et barns liv

Pengene fra Børns Vilkår landsindsamling går til at sikre, at vi kan hjælpe endnu flere svigtede børn i Danmark, der året rundt har alvorligt brug for vores hjælp.

Én samtale på BørneTelefonen kan være nok til at ændre et barns liv. Vi samler ind, så vi kan nå endnu flere børn, før det er for sent. Vi arbejder blandt andet hen imod, at BørneTelefonen kan holde åbent hele døgnet. Og vi er i gang med at åbne en helt ny afdeling i Aarhus, så endnu flere rådgivere kan tale med de børn, der ellers ikke kommer igennem.

De penge, som du samler ind, betyder alt for vores muligheder for at hjælpe et svigtet barn.

Tilmeld dig som indsamler nu

Pengene går til at hjælpe børn, som svigtes af deres nærmeste

”Min mor og papfar drikker. Men en ting, jeg ikke har sagt til dig eller min søster, er, at min mor engang prøvede at begå selvmord for øjnene af mig”
13-årig pige