SkilsmisseBrevkassen for voksne

Vores mål er at støtte dig og din familie i skilsmissen. Vi har stor indsigt i, hvad børn tænker og føler, og den viden vil vi gerne give videre til dig. Brevkassen er anonym, og du kan spørge om alt i forhold til, hvordan du støtter børn i skilsmissen.

 

Vælg emne:

Overpylret eller manipulerende mor!?

Jeg er skilt fra mine tre pigers (7,8 og 10 år) far. Min eksmand er meget vred på mig, på trods af det er 3½ år siden. Han inddrager pigerne i voksen snakke; "det er mors skyld...", "mor gør det kun for at irritere far..." og lignende.
Vi har 7/7 hvilket er fastsat i Statsforvaltningen....

Andet

Kommunikation

Hej jeg står i den situation at min kæreste har et barn med sin x kone på 9 år.
Hun har nu set sig sur på ham og vil ikke havde han ringer/skriver når hun er hos sin mor.
Er det lovligt ? Kan hun nægte ham det ?

Andet

Indretningen hos samværsforælder

Jeg har været skilt i ca 5 år. Mine 3 piger er nu 11, 13 og 17 år. De bor primært hos mig. De er hos deres far hver anden weekend. Faderen er flyttet ind hos sin nye kæreste og hendes 2 børn (9 og 12 år). Her har han boet de sidste 4 år.

Mine piger har aldrig været begejstrede for, at...

At bo to steder

Min datter vil ikke se mig

Min ex mand meldte d. 6.10 ud, at han ville skilles. 10 dage senere finder jeg ud af, at der allerede er en ny. En han har kendt arbejdsmæssigt i et par år. Det gav nogle udfordringer, men ellers synes jeg vi klarede det hele fint. Jeg lavede en kontrakt, vi begge har underskrevet mht. børn,...

Andet

Hvor længe før flytning

Hjælp! Min hustru og jeg skal skilles. Vi afventer en afklaring omkring økonomi inden vi fortæller det til vores døtre på 8 år, så vi kan fortælle dem om de skal flytte eller blive boende. Mit spørgsmål er: Når først vi ved det, hvor længe "bør" der gå fra vi giver dem besked og til deres anden...

Andet

Fælles oplevelser

Jeg er Far til 2 tvilling piger på 6 år og vi blev skilt for 2,5år siden, vi har en 7/7 ordring som fungere, og vi er gode til at hjælpe hianden. I starten lavede vi alle 4 ting sammen, kunne være middag, tur på bakke eller lign.

Så for lige over 1,5år siden fik jeg en kærste, og...

Det fælles forældreskab

Ferie

Vi er desværre en af de skilsmisser hvor vi (mor og far) slet ikke kan finde ud af hvad der er bedst for børnene.
Min søn har desværre af flere årsager valgt ikke at ville have noget med sin far at gøre. Nu er problematikken så at mine børns farmor og farfar har valgt at invitere hele...

Andet

Uenighed om opdragelse

Jeg har to børn på 6 og 9 år. Deres far og jeg blev skilt for 1½ år siden og har nogenlunde formået at bevare den gode tone og et godt samarbejde, selv om det nogle gange kan virke papirstyndt.

Vi er dog uenige på et væsentligt punkt: om straf skal være en del af opdragelsen. Jeg har...

Det fælles forældreskab

Må et barn på 16 år være alene hjem i hverdagen

Hej
jeg bliv skilt for 3 år siden og vi har 2 piger og de har alt tid bode ved mig men den store ville gerne over og bo ved sin far her fra den 1/3 17 og det gik også godt i lang tid men nu kan han godt tage over til sin kærets og være der over fra søndag til torsdag. Må han godt det? Jeg...

Andet

Skilsmissegruppe

Vi har været skilt siden vores datter var 4 år. Jeg har i flere år ønsket, at hun skal i skilsmissegruppen. På hendes skole tilbydes der grupper og jeg spurgte for første gang for 2 år siden min datters far, som svarede nej til det.
Igen i år udbydes det, og jeg har spurgt igen, og han...

Andet

Sider