Bus for Børnenes Valg

Giv børnene en stemme

I Børns Vilkår arbejder vi for at stoppe svigt af børn. Vi er dagligt i kontakt med børn via BørneTelefonen, og vi vil gerne viderebringe børnenes stemmer til dig.

Børnenes valgbus

Valgkampen til kommunalvalget er i fuld gang, men vi synes, at der manglede noget. Nemlig børnenes stemmer.

Derfor har Børns Vilkår fået lavet børnenes valgbus, som over tre dage kører ud til seks forskellige kommuner. Her vil vi videreformidle børnenes stemmer fra BørneTelefonen, vores bisidderafdeling og vores rapporter, hvor flere tusinde børn har svaret på spørgsmål om de ting, der berører dem mest.

Under besøgene vil vi snakke med borgere og lokalpolitikere om, hvordan de kan sikre, at deres kommune bliver endnu bedre for børnene.

Torsdag den 4. besøger valgbussen Høje Taastrup om formiddagen og Kalundborg om eftermiddagen.

Onsdag den 10. går turen til Billund om formiddagen og Holstebro om eftermiddagen.

Torsdag den 11. drager vi til Skanderborg om formiddagen og Hjørring om eftermiddagen.

Vi ses herude.

Kort over Danmark

Vores anbefalinger

I forbindelse med kommunalvalget har vi samlet håndgribelige anbefalinger fra vores rapporter, som vi har skræddersyet til kommunerne og kommunalbestyrelsesmedlemmer.

En aften på BørneTelefonen

Allerede tilbage i september 2021 afholdt vi en aften på BørneTelefonen for kommunalvalgskandidater, hvor vi samlede eksperterne i Børns Vilkår, som gav korte præsentationer om, hvordan vi kunne stoppe svigt af børn direkte i kommunerne. Se eksperternes oplæg herunder

Hvis du er kandidat til kommunalvalget, håber vi, at du får viden om udfordringer for børn og unge og at du får inspiration til din kampagne, så vi sammen kan stoppe svigt af børn og unge i Danmark. Derudover kan du kontakte os på kv@bornsvilkar.dk, hvis du har spørgsmål om kommunalvalget, debatter eller andet relevant.

Hvis du er vælger, håber vi, at du sammen med os vil kæmpe for at stoppe svigt af børn. Det kan du gøre ved at sætte dit kryds hos en kandidat, som går op i børn og unges trivsel.

Det er techgiganters svigt af børn og unge ikke