Stop svigt

Hver dag er der børn i Danmark, der har ondt i hjertet, fordi de bliver svigtet, slået eller misbrugt af de mennesker, som de elsker mest.

Hver dag er der børn, der kontakter BørneTelefonen, fordi de i årevis har gået rundt alene – uden at fortælle nogen, at mor og far drikker, at de bliver mobbet i skolen, og at de skærer i sig selv, fordi de ikke kan holde det ud.

Men hver dag oplever vi også, hvordan én samtale på BørneTelefonen kan være nok til at give børnene viljestyrke og mod til at ændre hele deres liv.

Støt os

Bliv sponsor

Som virksomhed kan I være med til at skabe en positiv forandring for alle børn i Danmark og vise omverden, at I tager et vigtigt samfundsansvar.

STØT HER

For institutioner

Med jeres hjælp kan vi nå ud til endnu flere børn og unge og give dem den hjælp, støtte og omsorg, de står og har behov for.

Læs mere

Er du blevet ringet op?

Børns Vilkår ringer løbende ud for at fortælle om vores arbejde med at stoppe svigt af børn – og for at skabe opmærksomhed og opbakning. Er du i tvivl om, hvorvidt det er Børns Vilkår, der har kontaktet dig? Se hvilke numre vi ringer fra, eller kontakt os med dine spørgsmål.

Læs mere

Børns Vilkår indsamler midler via forskellige events, trykte annoncer, TV kampagner, digitale kampagner, erhvervssamarbejder, lotterier, fonde, landsdækkende husstandsindsamlinger samt fra private bidragydere og medlemmer. Vi følger ISOBROs indsamlingsetiske retningslinjer og har indsamlingstilladelse fra Indsamlingsnævnet.

Læs mere

Få nyt om Børns Vilkår

Nyhedsbrevet er til dig, som gerne vil vide mere om, hvordan vi sammen kan gøre det bedre for børn og unge i Danmark. Her får du fx gode råd til at forebygge mobning og svigt, gøre skilsmissen lettere og lære dine børn at navigere i en digital verden.

  • Børns Vilkår passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitik
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.