Små og store kriser

Livet med små børn kan være fyldt med store og små konflikter. Ofte kan man opleve, at ens barn slet ikke vil det, man selv har planer om. Det lille barns store følelsesudbrud kan være svære at forstå og kan vække frustration hos enhver forælder.

Ingen forældre kan undgå at blive pressede, men man kan øve sig i, hvordan man håndterer de pressede situationer – bl.a. ved at gøre sig selv bevidst om, hvorfor man reagerer som man gør.

I artiklerne på denne side kan du finde viden, råd og vejledning til, hvordan du kan håndtere hverdagens store og små kriser.

Film om konflikter

Mere om små og store kriser

Mere om livet med småbørn

Få rådgivning

Ingen forældre er perfekte, og det er heldigvis heller ikke det, børn har brug. Det vi ved, børn har brug for, er en tryg relation til dig som forælder. Hvis du er i tvivl om hvordan du tackler rollen som forælder, kan du kontakte ForældreTelefonen og få gratis, børnefaglig rådgivning.

ForældreTelefonen

ForældreTelefonen

ForældreTelefonen er rådgivning til alle forældre og pårørende, der har spørgsmål, som omhandler børn. Mandag, torsdag og fredag: 9.00 – 17.00 Tirsdag og onsdag: 9.00 – 21.00 Lørdag: Lukket Søndag: 15.00 – 21.00

Børn i delte familier søges til interview 

Er I forældre, der er skilt eller gået fra hinanden? Og har I børn i alderen 5-6 år? Børns Vilkår søger børn, der vil gøre os klogere på hverdagslivet i en delt familie.

Vil du hjælpe os? 

Læs mere her