Trivselsforløb

Er der utryghed, hård tone eller højt konfliktniveau og er fællesskabet under pres i klassen? Børns Vilkår kan rykke hurtigt ud med Trivselsforløbet, når der er akut behov for at arbejde med klassens kultur.

I TrivselsForløbet sætter vi fokus på trivslen i klassen. Vi arbejder med eleverne og inddrager undervejs både lærere og forældre. Vi håndterer fællesskabets udfordringer og sætter processer i gang, som lærerne kan arbejde videre med efter forløbet.

Book nu

At eleverne:

  • Har kendskab til det fællesskabsorienterede mobbesyn, og hvorfor der kan opstå mobning og mistrivsel i skolen.
  • Kan samtale om, hvad der styrker positive fællesskaber og trivsel i skolen.
  • Kan udvikle og iværksætte konkrete tiltag, der kan bidrage til at forebygge mobning samt styrke positive fællesskaber og fremme trivslen i klassen.

 

Sammen med eleverne sætter vi klassekulturen, fællesskabet og trivslen i klassen øverst på dagsordenen. Trivselsforløbet er baseret på øvelser, teori, klassens egne erfaringer og cases fra BørneTelefonen.

Trivselsforløbet består af tre besøg i klassen á 3 x 45 min. varighed. Alle tre besøg afrundes med et refleksionsmøde for klassens primære lærere. Derudover indeholder Trivselsforløbet et forældremøde og en fælles afslutning. Vi inddrager både elever, lærere og forældre i arbejdet med klassens sociale trivsel, fordi vi mener, at alle parter har et ansvar og må arbejde sammen for at styrke fællesskabet og sikre alles trivsel i klassen.

Formålet med Trivselsforløbet er, at eleverne udvikler deres viden og færdigheder i forhold til at kunne bidrage til et positivt og trygt klassefællesskab.

Medlemspris : 8.500 DKK (ex. moms)*
Normalpris: 10.000 DKK (ex. moms)*

Pris for institutionsmedlemskab: 1.500 kr. om året.

Meld jer ind her

 

 skole@bornsvilkar.dk

3618 0165

Åbningstider
Mandag: Lukket
Tirsdag: 10-12.30
Onsdag: 10-12.30
Torsdag: 13.00 – 16.00
Fredag: lukket

Bliv kontaktet
Ønsker du at blive ringet op uden for åbningstid, så giv os besked via formularen nedenfor:

Det bedste ved vores forløb med Børns Vilkår var, at vi efterfølgende havde fået et fælles sprog at tale om konflikterne udefra både i lærergruppen, i klassen og med forældrene Tanja Wilson Meyer, Rungsted Private Realskole
Mobning & trivsel

Brug for gode råd?

Besøg vores side fyldt med gode råd, om mobning og trivsel

Læs mere

Få vores nyhedsbrev for fagpersoner

Arbejder du med børn og unge som underviser, pædagog, institutionsleder, socialrådgiver, sundhedsplejerske eller lignende? Vil du gerne inspireres med gode artikler, nyeste viden om børn og unges trivsel, inviteres til arrangementer og løbende opdateres med gratis undervisningsmateriale? Så tilmeld dig Børns Vilkårs nyhedsbrev for fagpersoner.