Livet med småbørn

Små børn er ikke altid nemme at forstå. Nogle gange må man som forælder komme til kort. Ingen forældre er perfekte, og det er heldigvis heller ikke det, børn har brug. Det vi ved, børn har brug for, er en tryg relation til dig som forælder.

Tryghed handler bl.a. om, at man føler sig ønsket, værdsat, elsket og i sikkerhed hos sine forældre. Og at man altid kan finde hjælp, hvis noget er for svært at klare på egen hånd.

I dette univers kan du finde viden, råd og vejledning til livet med småbørn. Til de første års store og små kriser, livet i vuggestuen, dagplejen og børnehaven og til dit lille barns udvikling.

Mere om livet med småbørn

Korte film om tryghed og samspil

Få rådgivning

Ingen forældre er perfekte, og det er heldigvis heller ikke det, børn har brug. Det vi ved, børn har brug for, er en tryg relation til dig som forælder. Hvis du er i tvivl om hvordan du tackler rollen som forælder, kan du kontakte ForældreTelefonen og få gratis, børnefaglig rådgivning.

ForældreTelefonen

ForældreTelefonen

ForældreTelefonen er rådgivning til alle forældre og pårørende, der har spørgsmål, som omhandler børn. Mandag, torsdag og fredag: 9.00 – 17.00 Tirsdag og onsdag: 9.00 – 21.00 Lørdag: Lukket Søndag: 15.00 – 21.00

Vis mere +