Børns Vilkår

 – en af de mest indflydelsesrige organisationer i Danmark

Når din virksomhed vælger at indgå et partnerskab med Børns Vilkår, er det ikke kun noget der styrker jeres image og skaber stolte medarbejdere. Det kan bruges til at optimere alle dele af jeres værdikæde, øge værdien af de aktiviteter I allerede er i gang med og skabe helt nye muligheder i nye kanaler. Vi hjælper bl.a. både med kreativ idéudvikling, historiefortælling, projektudvikling og presse.

Kontakt

Sine Gadeberg
Senior Corporate Relations Manager

I sommeren 2021 lancerer Børns Vilkår et nyt samarbejde med YouSee, som sætter fokus på familiens digitale hverdag. Samarbejdet skal være med til at sikre en bedre forståelse for de både hensigtsmæssige og uhensigtsmæssige dynamikker, der opstår omkring det digitale i familien og på den måde skabe gode digitale vaner i familien sammen. Klik på logoet til venstre og læs mere om samarbejdet med YouSee.

TDC Erhverv har støttet og hjulpet Børns Vilkår og ikke mindst BørneTelefonen igennem mange år.
TDC Erhverv er bl.a. med til at sikre, at alle henvendelser til BørneTelefonen er gratis og at vi løbende implementerer den bedste teknologi til at sikre fuld anonymitet, brugervenlighed og tryghed for børnene. Klik på logoet til venstre og læs mere om samarbejdet med TDC Erhverv.

I Circle K er vi utrolig glade for at have indgået et langsigtet samarbejde med Børns Vilkår. Mange af os tager for givet, at alle børn har muligheden for at tale med en voksen, men det har vi erfaret, slet ikke er tilfældet. Derfor vil vi gerne være med til at sætte fokus på BørneTelefonen.

– Mette Uglebjerg, BU Manager/VP i Circle K

Flere måder at støtte på