Børns Vilkår

 – en af de mest indflydelsesrige organisationer i Danmark

Når din virksomhed vælger at indgå et partnerskab med Børns Vilkår, er det ikke kun noget der styrker jeres image og skaber stolte medarbejdere. Det kan bruges til at optimere alle dele af jeres værdikæde, øge værdien af de aktiviteter I allerede er i gang med og skabe helt nye muligheder i nye kanaler. Vi hjælper bl.a. både med kreativ idéudvikling, historiefortælling, projektudvikling og presse.

Kontakt

Sine Gadeberg
Senior Corporate Relations Manager

Vores Strategiske Erhvervspartnere

Børns Vilkår og TDC Group har haft et partnerskab i mere end 30 år. Indholdet i partnerskabet strækker sig fra at være helt analog som fx støtte til produktion af de ikoniske børnemærker i 90'erne til at omhandle implementering af seneste teknologi på BørneTelefonen og udbrede viden om børns digitale liv til forældre. Samarbejdet dækker også projekter med YouSee, TDC Erhverv og Blockbuster.

I Circle K er vi utrolig glade for at have indgået et langsigtet samarbejde med Børns Vilkår. Mange af os tager for givet, at alle børn har muligheden for at tale med en voksen, men det har vi erfaret, slet ikke er tilfældet. Derfor vil vi gerne være med til at sætte fokus på BørneTelefonen.

– Mette Uglebjerg, BU Manager/VP i Circle K

Børns Vilkårs partnerskab med det digitale auktionshus, Odendo, er virkelig noget, der giver mening! Samarbejdets formål er at sikre, at flere børn kan komme igennem på BørneTelefonen, som sidste år modtog over 220.000 henvendelser. Siden 2017 er der indsamlet 506.000 kr. til BørneTelefonen, som kommer direkte fra auktioner på Odendo. Og pengene kommer vel at mærke fra alle de brugere, som har valgt at støtte Børns Vilkår, når de har handlet.

Flere måder at støtte på