Børns Vilkårs Hus

Her på siden kan du læse mere om, hvad der rører sig i Børns Vilkårs Hus og hvilke konferencer og events, vi arrangerer udenfor huset og i samarbejde med eksterne parter.

I det smukke gamle bryghus på Trekronergade afholder vi store såvel som små events og konferencer, hvor vi sammen med vores frivillige skaber unikke oplevelser i børne- og voksenhøjde. Vi slår både dørene op for fagpersoner, interessenter og private, der gerne vil høre mere om Børns Vilkårs arbejde for at stoppe svigt af børn.

Event

Kom til Social Talks i Børns Vilkårs Hus

Til eventet “Et barn i mistrivsel?” sætter vi fokus på, hvad man som fagperson stiller op, når man oplever de første tegn på mistrivsel hos et barn. Hvilke handlemuligheder har vi for at forbedre barnets trivsel, og hvordan kan vi samarbejde med forældrene for at skabe øget trivsel?

, Events og Konferencer

Læs mere om arrangementet her
Event

Bisidning - hvad, hvorfor og hvordan?

Kom til Faglig fyraften om Børns Vilkårs bisidderordning tirsdag d. 1. oktober 2019. Her stiller vi skarpt på, hvordan du som fagperson kan hjælpe børn og unge med at få en bisidder, når de har brug for hjælp hos kommunen eller skal til børnesamtale i forbindelse med en skilsmisse.

, Events og Konferencer

Læs mere om arrangementet her

Tidligere begivenheder

Få et indblik i tidligere afholdte events

Har du spørgsmål til vores events og konferencer, så kontakt os på:

, Events og Konferencer event@bornsvilkar.dk

, Events og Konferencer 3555 5559 (alle hverdage 9-12:30)

Børns Vilkårs adresse er:

Trekronergade 26 – 2500 Valby

Transport og adgang til huset:

  • Gåturen fra Valby Station tager 10 minutter. Du kan også benytte bus 1A el. 4A, som har stop tæt på Børns Vilkårs hus.
  • I området omkring Børns Vilkår (Trekronergade og Krumtappen) er der 3 timers gratis parkerings-zone. Parkeringen kan ikke forlænges ved betaling. Bemærk at parkerer man længere væk, kan det være gul betalingszone, hvor der gælder andre regler. 
  • Der er ubesværet handicapadgang i hele bygningen bortset fra mødelokalet ”Øveren”. Der tages force majeure for elevatornedbrud eller lignede.

Læs mere

Alt for mange børn i Danmark står alene med deres problemer. Børns Vilkår kæmper for, at ingen børn i Danmark svigtes hverken af barnets nærmeste eller af samfundet.

Læs mere om Børns Vilkår

Få vores nyhedsbrev for fagpersoner

Arbejder du med børn og unge som underviser, pædagog, institutionsleder, socialrådgiver eller lignende? Vil du gerne inspireres med gode artikler, nyeste viden om børn og unges trivsel, inviteres til arrangementer og løbende opdateres med gratis undervisningsmateriale? Så tilmeld dig Børns Vilkårs nyhedsbrev for fagpersoner.