Samarbejdspartnere

I Børns Vilkår er vi meget stolte af vores fondspartneres engagement og ønske om at hjælpe børn og unge i hele Danmark. En stor tak for jeres store opbakning.

Partnerskaber

, Samarbejdspartnere

Egmont Fonden

Børns Vilkår har siden 2014 samarbejdet med Egmont Fonden om støtte til børn i skilsmisse.

Målet er at bidrage til, at børn får bedre støtte og bedre trivsel. De må ikke føle sig alene med tanker om og følger af forældrenes skilsmisse – hverken før, under eller efter forældrenes skilsmisse.

Læs mere
, Samarbejdspartnere

TrygFonden

TrygFonden og Børns Vilkår har samarbejdet siden 2007 og hovedfokus har været på børn og unges adgang til kvalificeret rådgivning, hvis de gik med udfordringer.

Sammen har organisationerne kunne udvide rådgivning og webbaserede tilbud kraftigt. Tilbud til fagpersoner og forældre har også været i fokus.

Læs mere

Projektsamarbejder

, Samarbejdspartnere

Oak Foundation

Børns Vilkår har i perioden 2016-2019 indgået et samarbejde med OAK Foundation omkring børns rettigheder i Danmark.

Formålet er at sikre, at de børn Børns Vilkår er i kontakt med, kender deres rettigheder, og at de oplever, at deres omgivelser respekterer disse rettigheder.

Læs mere
, Samarbejdspartnere

Ole Kirk's Fond

Børns Vilkår har i perioden 2018-2020 indgået et samarbejde med Ole Kirk’s Fond omkring udvikling af ressourcerne i BørneTelefonens brevkasse.

Målet er senest i 2020 at kunne give et personligt svar til alle børn som henvender sig til brevkassen for hjælp

Læs mere

Se også Erhvervspartnere

Vores Erhvervspartnere spiller en stor rolle i udviklingen og gennemførelsen af de aktiviteter, vi tilbyder børnene og deres nærmiljø.

Læs mere her og bliv selv Erhvervspartner.

Læs mere

Lad os sammen hjælpe børnene

Fonde og virksomheder har en vigtigt i rolle i kampen om at stoppe svigt. Kontakt fundraising og lad os sammen hjælpe børnene.

Kontakt Hans Christian Niebuhr

Fundraiser, Fondsansvarlig

Skriv til Hans Christian