Samarbejdspartnere - Børns vilkår

Samarbejdspartnere

I Børns Vilkår er vi meget stolte af vores fondspartneres engagement og ønske om at hjælpe børn og unge i hele Danmark. En stor tak for jeres store opbakning.

Partnerskaber

Egmont Fonden

Børns Vilkår har siden 2014 samarbejdet med Egmont Fonden om støtte til børn i skilsmisse.

Målet er at bidrage til, at børn får bedre støtte og bedre trivsel. De må ikke føle sig alene med tanker om og følger af forældrenes skilsmisse – hverken før, under eller efter forældrenes skilsmisse.

Læs mere

TrygFonden

TrygFonden og Børns Vilkår har samarbejdet siden 2007 og hovedfokus har været på børn og unges adgang til kvalificeret rådgivning, hvis de gik med udfordringer.

Sammen har organisationerne kunne udvide rådgivning og webbaserede tilbud kraftigt. Tilbud til fagpersoner og forældre har også været i fokus.

Læs mere

Projektsamarbejder

Ole Kirk's Fond

Børns Vilkår har i perioden 2018-2020 indgået et samarbejde med Ole Kirk’s Fond omkring udvikling af ressourcerne i BørneTelefonens brevkasse.

Målet er senest i 2020 at kunne give et personligt svar til alle børn som henvender sig til brevkassen for hjælp

Læs mere

Se også Erhvervspartnere

Vores Erhvervspartnere spiller en stor rolle i udviklingen og gennemførelsen af de aktiviteter, vi tilbyder børnene og deres nærmiljø.

Læs mere her og bliv selv Erhvervspartner.

Læs mere

Lad os sammen hjælpe børnene

Fonde og virksomheder spiller en vigtig rolle i kampen om at stoppe svigt. Kontakt fundraising og lad os sammen hjælpe børnene.

Kontakt Hans Christian Niebuhr

Fundraiser, Fondsansvarlig

Skriv til Hans Christian