Digitalt Liv

Bliv klogere på, hvordan du kan hjælpe børn og unge til digital trivsel og dannelse.

Hvad er det egentlig, der er på spil, når time efter time tilbringes med hovedet i skærmen? Det spørgsmål har mange forældre stillet sig selv. Hvis du ikke svare på det, er du havnet det rigtig sted.

Svaret på spørgsmålet er: Alting! Venskaber, sjov, læring, fællesskaber og alt derimellem. Men også udelukkelser, mobning, møder med fremmede og skjulte forretningsmekanismer er en del af den digitale virkelighed.

Derfor er det mere nødvendigt end nogensinde, at forældre er godt klædt på til at forstå og guide deres børn. Her får du et overblik over det, du som forælder skal være opmærksom på, når det gælder dit barns digitale liv.

Gå på opdagelse i vores webunivers

Sammen med TDC har vi skabt et univers af viden og vejledning, så du kan tage del i og ansvar for dit barns digitale liv. Du finder bl.a.:

📖 Guides til de mest populære sociale medier
👫 Børnenes perspektiver på det digitale liv
🔧 Hjælp til at kickstarte dialogen med dit barn
🤔 Test og quiz, som gør dig klogere på dig selv
👩‍🎓 Ekspertvideoer og meget mere.

Forstå dit barns digitale liv. Så du kan hjælpe. Når der er brug for det.

 

Genkender du denne situation?

 

Besøg universet

Vores ansvar

Selvom dit barn måske ved mere om de nye medier, er det dig som forælder, der har mest erfaring med, hvordan man bedst omgås andre mennesker på en respektfuld måde.

Disse erfaringer er vigtige at give videre til dit barn, som har mindst ligeså meget brug for et socialt kompas på nettet, som i den fysiske verden.

Vær med til at sikre, at flere børn føler sig trygge, når de bevæger sig i den digitale verden.

Workshop for forældre

Børns Digitale Liv

Sæt fokus på børns trivsel i den digitale verden.

Book en workshop

ForældreTelefonen

Er du i tvivl om barnets tarv i en skilsmisse? Så kontakt ForældreTelefonen og få gratis, børnefaglig rådgivning.

Ring på tlf. 35 55 55 57

Kontakt ForældreTelefonen

Få vores nyhedsbrev

Nyhedsbrevet er til dig, som gerne vil vide mere om, hvordan vi sammen kan gøre det bedre for børn og unge i Danmark. Her får du fx gode råd til at forebygge mobning og svigt, gøre skilsmissen lettere og lære dine børn at navigere i en digital verden.

  • Børns Vilkår passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitik
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.