Rådgivning til skilsmisseramte familier

Børns Vilkår tilbyder rådgivning til jer forældre, som venter på behandling i Familieretshuset. Baggrunden er, at ventetiden i Familieretshuset kan være svær, kan presse jer som familie yderligere og dermed jeres rolle som forældre. Målet er, at I gennem rådgivning kan få hjælp til at løse disse konflikter, og således indirekte hjælpe jeres børn.

Rådgivningen er gratis for jer som forældre og er finansieret af midler fra finansloven.

Vi tilbyder et telefonisk rådgivningsforløb over tre samtaler, hvor I begge er på linjen samtidig. Gennem telefonisk fællessamtale med jer forældre, vil vi hjælpe jer til sammen at finde løsninger ift. jeres barn eller børn. Børns Vilkår kan ikke træffe afgørelser, men alene tilbyde rådgivning.

Det er også muligt at booke samtale til den ene forælder. Dvs. er det kun en af jer forældre, der ønsker et forløb kan du booke et rådgivningsforløb på op til tre samtaler.

Første samtale kan være op til 1,5 time, mens de 2 efterfølgende samtaler kan vare op til en 1 time.

Vis mere +

Samtalerne vil ikke være anonyme. Børns Vilkår skriver ikke journal på samtalerne, men I/du vil som forældre/forælder skulle oplyse jeres/dit navn, telefonnummer etc. Forudsætningen for at få rådgivningstilbuddet er, at I/du oplyser sagsnummeret, som I/du har modtaget i forbindelse med ansøgningen i Familieretshuset, samt dato for jeres sags behandling i Familieretshuset. Når forældre ansøger om hjælp i Familieretshuset, får de inden for 10 dage en indkaldelse, hvor disse oplysninger fremgår.

I/du kan som forældre booke tid til rådgivningssamtale ved at ringe til Skilsmisserådgivningen på telefon:

36 180 140 (mandag – fredag 11.00 – 15.00).

Forud for booking skal I selv have koordineret, at I begge to ønsker rådgivningstilbuddet.

Og I skal have afstemt, at I begge kan den/de dag(e), som bookes. Hvis kun én af jer ønsker rådgivningstilbuddet, kan du også henvende dig og få et forløb.

Hvis du/I har spørgsmål i øvrigt, er du/I meget velkomne til at ringe eller sende en mail til ”Rådgivning til skilsmisseramte forældre” ved trykke på knappen herunder, eller ringe på 36 180 140 (mandag – fredag 11.00 – 15.00).

Send mail

Børns Vilkår passer godt på dine personoplysninger, og vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med den gældende databeskyttelsesforordning og databeskyttelseslov. Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores privatlivspolitik